Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
törölt tag
Erről a zsírról meg izomról jut eszembe, tegnap voltam egy vizsgálaton, a már egy topikban említett betegséggel, kapcsolatban, illetve miatt.
A dolog úgy kezdődött hogy volt egy gép amibe beleraktam a csuklómat, és az bescannelte
full frankón, csinált egy metszetet a csuklómról a lézercsík mentén, tök olyan volt mint a scanner, láttam a monitoron, ahogy feldolgozta és egyre nagyobb területet vitt be a gépbe.
nem is ez a lényeg, hanme a következő, rááltam egy gépre és megfogtam eegy-egy kezemmel egy ilyen kis szerekezetet, mint a bicikliszarv.
A gép tételesen kiírta hogy mennyi zsír, izom, vér,csont, van a testemben, full komoly a 65kilómat felbontotta 48kg izomra 2kiló zsírra, meg a többi dologra.
Komoly nagyon. nem tudtam hogy ilyenek vannak.
Aktív témák
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
full frankón, csinált egy metszetet a csuklómról a lézercsík mentén, tök olyan volt mint a scanner, láttam a monitoron, ahogy feldolgozta és egyre nagyobb területet vitt be a gépbe.