Hirdetés

Aktív témák

• Moddingfan

senior tag

válasz Skori #4928 üzenetére

Én 130 kilóról indultam, most 95 vagyok. Hamar fogytam és nem jött vissza, de nem is úgy kajálok, mint mikor fogyóztam. Nem egy hatásos diéta kell, életmódváltás, tudom, már vagy 1000x ítram ezt, de tényleg ez a kulcsa a tartós fogyásnak és a súly megtartásának. Kell találnod új kedvenc ételeket a régiek helyett (1x-1x azokat is megeheted, csak mértékkel), amik egészségesek és nem hízlalnak., hidd el vanna ilyenek, csak keresni kell, egy példa: én állati nagy csokifüggő vagyok, régen sokat ettem, most úgy ellensúlyozom a csoki utáni vágyamamt, hogy csoiks gaboapelyheket eszem, mielőtt azt mondanád, hogy az nem olyan, akkor próbálj ki egy párat, némelyik atom jó, pl.: Neskuvik gabonagolyó, dr. 5ker csokis ( a kedvenecem :D ), stb., nameg prsze a Jó reggelt keksz, hát az atom jó. Mondjuk ha efféléket eszel sokat, akkor nem árt mozogni is, nem kell napi 3-4 óra, elég 30-60 perc is, csak intenzív legyen. Én így csinálom (mondjuk én testépítek ezerrel) és nekem bevált, nem azt mondom, hogy csináld amit én és edd, amit én, itt az alapelv a lényeg: az életmódváltás. Sok sikert hozzá!

u.i.: Én sem egy lány miatt kezdtem el fogyni, fogalmam sincs, mi motivált, felébredtem, elkezdtem és most itt vagyok. Egyébként a normális lányoknak mindegy, hágy kiló vagy, akit csak a kilók izgatnak, azt meg sztem felejtsd el.Remélem segítettem :)

Aktív témák