- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
válasz
LWhite #13136 üzenetére
Ehmm... majd ha 2 éves lesz a gyermeked, visszatérünk erre a mit is lehet 2 évessel dologra
Ez egyelőre úgy nézne ki, hogy:- GOMB! NYOMMEEEE!
- Nem, fiam, azt nem nyo...
- NYOMEEEEEEE!
- Fiam, egy picit várj, mert...
- HOPPÁ... FÁJ?
- Nem, nem fáj neki, letört...A fenti beszélgetést nem teljesen a képzelet szülte
-
haky
senior tag
válasz
LWhite #12996 üzenetére
Az a furcsa, hogy nem kell patch-el szórakozni. Működik szépen W8.1 alatt, egyedül a widescreen miatt nyúltam most bele a cfg-be. 40FPS-re limitálva van a notebook-om nvidia inspectorral. De azt stabilan tartja FULL HD-n (ez a notebook natív felbontása). CPU. I5-4200H (gyári emelt órajales 4200M) 2.8Ghz-3,4Ghz, 8GB RAM, 250GB Samu 840 EVO SSD, GTX-860M 4GB GDDR5 Maxwell. Lenovo Y50-70
A többit meglátjuk ha kiegészítőkkel megtűzdelem. Szerintem semmivel sem másabb mint a patchekkel ellátott deluxe változat. A multi részét még nem néztem.
-
Korcsii
őstag
válasz
LWhite #12986 üzenetére
Nálam nincs fent, mert se hely, se erő olyan részletességhez, így maradt a default mesh. Ha jól tudom, akkor az Ultimate független a 2010-től, valamennyivel újabb kiadás, még részletesebb domborzati adatokkal.
Érdemes végignézni az összes régiót, anno valamelyiknél láttam bundle opciót az összes régióra (a többinél csak egy-egy másik régió van). A 2010-et valószínűleg azért adják bundle-ben, hogy a régió által le nem fedett területek is meg legyenek, ha nem is olyan részletességgel, de azért a defaultnál jobban,
-
wolruf
őstag
válasz
LWhite #12816 üzenetére
Nekem a péntek kevésbé lenne jó, de igazodom a többséghez. Hétköznap szinte bármikor jó nekem is. Mint írtam, én fél 6 előtt nem tudok odaérni, de max. később esek be
Szóval akkor kezdem a felsorolást (persze, ha szabad a szimulátorterem is):
Október 13 Hétfő
Október 14 Kedd
Október 15 Szerda
Október 17 PéntekNa?
-
Đusty
addikt
válasz
LWhite #12749 üzenetére
Szerintem is jobb videokon a repkedés, a highfly-t a mai napig vissza szoktam nézni ha olyan kedvem van, nem hiába mondtam, hogy hozzon valaki állványt
. A Premiairnél meg beépített kamera van amin felveszik az egészet és megvásárolható. Itt sem lenne halott ötlet és nem nagy befektetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest