Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sucec
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy olyan gépet amin már elfut az MSX, ezért "jó pár év lemaradásban" vagyok hozzátok képest, és lenne pár kérdésem. Elnézést ha esetleg olyat kérdeznék, ami triviális.
Az FSX scenery-jei borzalmasak, ezért hát gondoltam hogy kipróbálom azokat a progikat, amik valamilyen térkép szolgáltató műhold képeiből készítik el a scenery-t. A gond csak az, hogy a google maps-et ezek már nem tudják használni.
Ki milyen plugint illetve progit használ? A tileproxy-t próbáltam de az nagyon lassú. Az FSEarth már jobb lenne, de ha a térképen nincs 5 nél kisebb felbontás (márpedig csak a guglinak van 5nél kisebbje) akkor az sem használható.
Van esetleg más megoldás is arra, hogy VFR-t lehessen repülni egész Mo területén?
Milyen tapasztalatok vannak a saitek pro flight yoke-al kapcsolatban? Gondolkozom rajta hogy veszek egyet, csak a régebbi fórumkban voltak olyan hozzászólások hogy lehetnek vele gondok. Ez igaz még most is?
Előre is köszi!
Üdv
sucec
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest