Hirdetés
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- iPhone topik
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sucec
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy olyan gépet amin már elfut az MSX, ezért "jó pár év lemaradásban" vagyok hozzátok képest, és lenne pár kérdésem. Elnézést ha esetleg olyat kérdeznék, ami triviális.
Az FSX scenery-jei borzalmasak, ezért hát gondoltam hogy kipróbálom azokat a progikat, amik valamilyen térkép szolgáltató műhold képeiből készítik el a scenery-t. A gond csak az, hogy a google maps-et ezek már nem tudják használni.
Ki milyen plugint illetve progit használ? A tileproxy-t próbáltam de az nagyon lassú. Az FSEarth már jobb lenne, de ha a térképen nincs 5 nél kisebb felbontás (márpedig csak a guglinak van 5nél kisebbje) akkor az sem használható.
Van esetleg más megoldás is arra, hogy VFR-t lehessen repülni egész Mo területén?
Milyen tapasztalatok vannak a saitek pro flight yoke-al kapcsolatban? Gondolkozom rajta hogy veszek egyet, csak a régebbi fórumkban voltak olyan hozzászólások hogy lehetnek vele gondok. Ez igaz még most is?
Előre is köszi!
Üdv
sucec
Új hozzászólás Aktív témák
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" 4K UHD IPS i9-11950H RTX A4000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Star LC-24 vagy ahhoz hasonló nyomtatót keresek alkatrésznek (LC-10)
- Corsair Elgato Stream Deck Mini
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest