Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
válasz
Gizmo94
üzenetére
air force one lhbp 108-as állóhelyén jó lesz?
jó igazad van, belátom, ez játék, nem valóság, én a screenshot-okkal nem is ez lenne a cél, csak szeretek a minél valósághűbb környezetre törekedni... talán vatsim ártalom, nemtom... a BA meg pont 2-vel növelte a napi járatainak számát, szóval van még remény
mondjuk ugye a skyeurope is eltűnik... meg volt már itt pár fapados korábban... wizz gépekkel nincs semmi bajom
szeretek velük repülni... bár 2-3 hónapja csak BAW-oltam, ma WZZ247K voltam... szembe is jött egy travel service-s gép... és megvolt a livery
ha már ennyire vatsim: holnap EGLL-RJAA maraton
64 őrült BAv társammal egyetemben elindulunk a 11-12 órás útra
mondjuk kb annyi lesz, hogy belőjük a robotot, aztán netezés, film nézés, mindennapi elfoglaltságok... meg persze a határokon ha van atc, egy kis rádiózás...ajh, ez már lehet kicsit túl off, bár teljesen on, de asszem itt ez a téma keveseket érint...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mondjuk ugye a skyeurope is eltűnik... meg volt már itt pár fapados korábban... wizz gépekkel nincs semmi bajom
szeretek velük repülni... bár 2-3 hónapja csak BAW-oltam, ma WZZ247K voltam... szembe is jött egy travel service-s gép... és megvolt a livery
ha már ennyire vatsim: holnap EGLL-RJAA maraton
mondjuk kb annyi lesz, hogy belőjük a robotot, aztán netezés, film nézés, mindennapi elfoglaltságok... meg persze a határokon ha van atc, egy kis rádiózás...