- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
C3
csendes tag
Sok kicsi....
-
C3
csendes tag
Hello!
Van egy kis érdekességem:
Ha simán töltök a flash gettel, akkor max. 256-tal jön.
Viszont, ha elindítom az internet explorert, akkor 268-cal jön.
Ez volt a skype-pal is, szóval ha elindítottam, akkor megemelkedett a sebesség.
Mi köze van a 2 programnak egymáshoz.
Már leszedtem a flashgetet, de az se segített.
Normálisan 268-cal kell, hogy jöjjön a letöltés.
Tud valaki segíteni? -
Gleatcher
aktív tag
Ma reggel már minden megy, megemelték, 128kval jön. Köszi a hsz-eket
Topic zárható -
Gleatcher
aktív tag
Köszi, ezt nem ismertem, de mostmár reagál a sebességváltozásra, de ugyanúgy 64k-val tölt, tehát nálam még nem emeltek.
Annak mi lehetett az oka, hogy réges rég (fél éve) egy oldalról baromi gyorsan jött az adat?
A 700 mb-os adat lejött 6 perc alatt, és a sebesség is vagy 1200k körül volt. Előtte és utána is visszaállt minden, de volt egy időszak amikor ennyivel jött (éjjel vol egyébként) és később is visszanézhető volt... -
moonman
titán
flashget úgy tölt, ahogy megmondod neki. van egy sebességhatár gomb, azzal tudod, automatikusra (figyeli a forgalmat és automatikusan lassít, ha netezel), maximumra, vagy korlátozottra állítani. korlátozást a beállításaiban tudsz megadni, vagy lent a státusz-sorban a csúszkával.
-
Gleatcher
aktív tag
Hi!
Flashgettel töltenék és ugyebár volt valami sávsélemelés.A haverom a 15kerbe mondta hogy neki már megy, tehát nekem is kéne, mert kb 100 méterre lakik tőlem, de flashget továbbra is 64k-val tölt, ami a régi 512-es sebességnek felel meg.
több helyen is megnéztem a sávszélemet, elvileg mindenhol maradt az 512-es, vagyis ez azt jelenti, h nálam még nem emeltek?
A lényeg, h ha a flashgetbe a kapcs sebességét T1-re van LAN-ra állítom, akkor max annyival jön, vagy nem. Tehát a flashget a lehetséges maximummal tölt vagy annyival, amennyit én megadok itt neki. Próbáltam leszabályozni a modem szint alá, de akkor is 64k-val jött, vagyis olyan mintha semmi hatása nem történt volna.Kell vmi újraindítás, mert én csaka progit indítottam újra???
Help!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest