- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
válasz
Khelben #33462 üzenetére
Igen, ránézésre meg lehet, mert a SATA2 elméleti max átviteli sebessége 300MB/s. Ezért is jelölik SATA300-ként is gyakran a SATA2-t (a SATA3 meg SATA600, mert ott max 600MB/s)
Mivel nálad lényegesan magasabb értékek vannak, ezért egyértelmű, hogy SATA3.
(Hordozható számítógépek esetén gyakran nem adják meg(szinte sose), hogy milyen SATA port van rajtuk, ezért a chipset verzióját kell megnézni (azt mindig megadják) és az alapján biztosan kideríthető, hogy SATA3 támogatott-e)
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Khelben #17779 üzenetére
min. 64 gigasat.
Bár nekem 2 gépem van, a netezősben van az ssd a játékosban normál hdd van.
Nyilván nem.
Ha a torrent a hdd re dolgozik, oda töld, onnan seedel, akkor no para.
Én mindössze ennyi beállítást csináltam.
A többit hagytam alapon.(#17812) Zso Ro
Az csak a teszt miatt volt, nem kell vele foglalkozni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Khelben #17781 üzenetére
Szerintem csak gyorsabb rendszerinditast nyersz vele, biztos erdemes? Én a gyakran hasznalt jatekokat az SSD-n tartom, igy abban is eszreveheto gyorsulas. Bár most 33e (2vel dragabb mint mikor vettem) de én a 96os Kingstont ajanlom.
-
orbano
félisten
válasz
Khelben #16383 üzenetére
a legújabb két irodai gépbe X25-V-t vettünk programozáshoz. Nem rossz, de azért csak óvatosan, a 40GB nem valami sok, hamar el tud fogyni, és a 80GB-os verzió gyorsabb is! No meg persze drágább
Itt a fórumon veszteget valaki 64-es western digitalt, azt esetleg még megnézném, azt hiszem iylen 25k körül van és gyanítom azért az x25-v-vel felveszi a versenyt.
-
Jakuu
őstag
válasz
Khelben #14060 üzenetére
Szerintem te meg azt hiszed mindenkinel kolbaszbol van a kerites es 2-3 ev alatt kiakar mindenki dobni egy SSD-t az ablakon, mert milyen jo a koltekezes.
Nem, ahol lehet ott kimelni kell az SSD-t, ha szinte teljesen feleslegesn pazarolod el az irasciklusokat.
Javaslom telepitgess szoftvereket es jatekokat egy nap a gepedre.
Mondjuk 20 mai modern jatek eleg lesz ami lehet 600GB irasi muvelet, nehany perc alatt.
Csinald meg parszor aztan kukkants ra az elettartamkijelzojere az SSDdnek ugy par het mulva es mindjart leszoksz ezekrol a buta kijelentesekrol.
Raadasul ne tanacsolgatnatok ilyeneket a kezdoknek, akik azt se tudjak hogyan ovhatjak meg a kondiciojat.Persze mondjuk aki sokat jatszik es allandoan telepit, es csak kb a 2 evet akarja hasznalni az SSDjet, az hagyjon ugy mindent, ahogy alapbol van az OP rendszer beallitva.
Hiszen hasznalni kell a stuffot nem az a lenyeg hogy kimelve is legyen kozben!!! -
wutuka
aktív tag
válasz
Khelben #8876 üzenetére
Ebben igazad van,de ne felejtsük el,hogy állítólag nagy fájlok mozgatására,tehát írásra nem annyira ajánlott.De hát ha valaki az összes progiját is felteszi,akkor ott már írás is lesz bőven!
De ha kibírják 1,5-2 millió órát,akkor nem mindegy?Ezért nem értem én ezt az egészet?Vehetek akkor nagyobb tárhelyűt,és használom amire akarom,mert úgysem fogok 170 évig élni nem? -
fagy53
nagyúr
válasz
Khelben #8870 üzenetére
Egyforma az SSD-nk, nekem 48°C volt eddig a max. attól függ, hogy milyen környezetben van. Ez nem HDD, nem mechanikus jószág ennél jóval magasabb hőmérsékleten sem lesz baja.
Más kérdés, hogy ez magas fogyasztást feltételez,ezért mobil gépbe nem ajánlott vétel, de asztaliban ez nem gond.
Nálam pl a Q32 nem magasabb 20%-kal, az olvasás még csak-csak, de az írás nem. -
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Khelben #8519 üzenetére
azt írják, a V+ vállalati környezetbe készült, kicsit más belsővel (a V+ban valami számomra ismeretlen samsung vezérlő van, a sima V-ben pedig toshiba) a sima V biztos TRIM képes, a V+-ra nem írták hogy az, de elvileg tudnia kéne. szerintem vedd a sima V-t, nem hiszem hogy ér annyit a +.
-
g.gergo
senior tag
válasz
Khelben #8516 üzenetére
Nekem KINGSTON SNVP325-S2/64GB SSD-m van W7 Pro és GM45 chipset mellett (ThinkPad T400). Nagyon gyors lett tőle a gép, bár most így már megszoktam, már ez is lassúnak tűnik.
Ettől komolyabb SSD-t ne vegyél, m ez a chipset is éppen hogy kihasználja ezen SSD képességeit, vagy kicsivel alatta van.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest