Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Dreamie
őstag
Hali, sziasztok!
Vettem a Lenovo Y580-as notimba egy ocz nocti 120 gb-os msata ssd-t. Viszont beleteszem nem tudom mivel lefogatni. Csavart hol lehet hozzá szerezni?
Köszi!
Üdv.: Dreamie
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Egy Lenovo y580-as laptoppal szeretnék ssd-t venni. Mit ajánlotok? 64-120 gb-os kellene.Üdv. : Dreamie
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni ezekkel kapcsolatban, már ha vki próbált már ilyet. [link]
Mi a véleménye róla, esetlegesen tapasztalatok.
Köszönöm!
-
Dreamie
őstag
többet nem teszek fel bocsesz!

-
Dreamie
őstag
no
a következő a helyzet... sikerült raidbe fűznöm a két ssd-t, íme az eredmény. vélemények?
-
Dreamie
őstag

Sziasztok, megcsináltam a tesztet. egyébként 2 db van ebből az SSD-ből, de valamiért nem tudtam összefűzni raid0-ba őket, pedig bios-t is frissítettem, átállítottam amit kellett, de mikor ráentereztem a raid0 elkészítésére, akkor nem csinált semmit, hanem visszaugrott az elejére... hát ennyi a story, köszönöm a segítséget előre is.
Üdv.: Dreamie
-
Dreamie
őstag
akkor rácuppantam a hosszú cicire, ez van

-
Dreamie
őstag
Sziasztok!

szal a kérdésem a következő: mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban van. Nem gyengék ezek az értékek?
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Mostanában gondolkodtam el, hogy kipróbálom az ssd-t. Először is körbejárom a témát és megkérdezném, hogy op rendszernek és 2-3 játéknak megfelel-e a következő:
Kingston SSD 64GB 2,5" SATA2 SNV125-S2/64GB , azért ezt kérdem első körben, mert ez árban eléggé barátságos darab, és a nagysága is elég jó.Viszont nagyon jókat olvastam az Intel X25-M G2 Postville 80GB-ről, de ez egy picikével (20k)-val drágább lenne. Ahogy néztem gyorsaságban is van különbség a kettő között, ez mennyire észrevehető? Lehet, hogy nagyon alapokat kérdeztem, ezért ne toljatok le, ha lehet, de kíváncsi lennék egy-két tapasztaltabb ember véleményére.
Segítségeteket előre is Köszönöm!
Üdvözlettele: Dreamie
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- PayPal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest