Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
flash- #44839 üzenetére
a számítógépkezelő-lemezkezelőben megjelenik mint nem lefoglalt meghajtó.
mit csináljak vele?Fomázd le.
DeFranco:
Hát nem igazán tudom. Gondolom végigzongoráztad már az összes ismert beállítást, és változtatási lehetőséget. Újat neked nem hiszem, hogy lehetne mutatni, eléggé stabil topiklakó vagy..
Talán a Southbridge: AMD SB710 ennyit tud.
Vajon Fire/Soul mit mond rá? -
faresz5
aktív tag
válasz
flash- #44620 üzenetére
Kell leni msdn előfizetésednek, ill ha informatikus hallgató vagy akkor az egyetemen keresztül kapod meg. Nem a telepítő lemez a lényeg, hanem az aktiváló kód, azzal lesz eredeti a windowsod vagy sem.(lényegtelen,hogy lehet aktiválni a lopott windowst is,de attól még jogilag nem eredeti)
Telepítő lemez(iso) eredeti: Magyarán ugyanaz amit a microsoft kiad(pl msdna-n keresztül, vagy gyári lemez másolata) md5 checkel bájtra pontosan. Magyarán nem nyúlt bele pistike és integrált bele sok szart illetve kiszedte a driverek többségét,hogy kisebb legyen a telepítő. A mai világban amikor 4gb ram az átlagos(lassan a 8gb mivel 10k körül megkapható) és az 500gb-s hdd, vagy éppen a 64-128gb-s ssd, 2-4 magos procik vannak, felesleges mókolt, megbízhatatlan telepítőt használni.
-
q8
tag
válasz
flash- #40217 üzenetére
hát nem tudom milyen notebookod van, de én egy hp nx6310-ben próbálgattam, csak sata 1 van benne, és nem vagyok elégedett ...
első kör: Samsung 830 64G --> teljesen használhatatlan volt lásd itt [link]
[link]
második kör: OCZ Agility 3 ebből kb ennyit lehetett kihozni
harmadik kör: Ocz Petrol 128G (elvileg újfajta Indilinx vezérlős) ezt már bios szinten sem ismerte fel !!!szóval csodára ne számíts, persze az agilityvel érezhetően gyorsabb, de azért közelébe nincs egy asztali gépben akár csak sata 2 porton mért eredményeknek, és itt most nem csak a tesztek, hanem valós program indulásokra gondolok..(ami azért így is 2-3x-os gyorsulást jelent a régi 5400-as wincsihez képest, de sata 2 porton, még ennek is kb a fele idő alatt betölt mondjuk egy FotósBolt)
de azért nézz utána, hogy az adott notiban milyen ssd-ket próbáltak, hátha azok jobban együttműködtek mint az enyémben...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
flash- #37765 üzenetére
Ezt most nem értem. Van egy SSD az oprendszernek, egy HDD a háttértárnak.
És van pluszban még egy SSD az SRT-nek?Ennél a felállásnál nincs értelme az SRT-nek.
Ha úgy értetted, hogy azt az SSD-t használod SRT-nek, amin az oprendszered van, akkor az semmiképp sem fog működni.
-
válasz
flash- #36640 üzenetére
Mi nem tudjuk áttenni, de a moderátorok igen. (Ezt a HSZ-t is töröltesd )
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
flash- #36635 üzenetére
A kulonbseg a ket meresi modszer kozott, hogy a Default tomorithetetlen, vagy kevesbe tomoritheto adatokkal mer, mig a 0 Filles csak jol tomorithetokkel, ami a SandForce-os SSD-knek kedvez. Mivel a valo eletben nem talalkozni csak tomoritheto es csak tomorithetetlen adatokkal, igy az alap (Random) teszt a mervado.
-
Bodor
veterán
-
válasz
flash- #25548 üzenetére
Az, hogy egy SATA3-as SSD SATA2-vel kompatibilis, az nem sebességet jelent pusztán, hanem üzemmódot is. Ha nem így lenne, akkor az összes SATA3-as SSD 300MB/s közelében írna/olvasna SATA2-es porton, márpedig ez nem mindig van így ugyebár. Gyártója válogatja, de általánosságban elmondható, hogy érdemes megnézni az adott gyártó, adott típusának (azonos kapacitású) SATA-2-es változatának a sebességadatait, és abból lehet következtetni, hogy mit várhatsz a SATA3-as modelltől SATA2-ön. De mint írtam, ez nem szentírás, mert lehet eltérés gyártók közt. Pl a Vertex 3-as SATA2 porton annyit megy, mint a vele azonos kapacitású Vertex 2-es, de pl Kingston esetében ezt nem tudom.
Szerencsére a topiklakók által használt SSD-k területén elég színes a paletta, majd a többiek megírják ilyen irányú tapasztalataikat, más gyártók esetén.
-
-
-
cszn
őstag
válasz
flash- #18075 üzenetére
Mekkora tárhely kéne?
(#18076) MC Pite Bármelyik windows-zal jól működnek, a TRIM-et programmal is lehet helyettesíteni szóval tedd fel nyugodtan.
(#18079) partyservice 20k-ba még csak a Buffalo SSD fér bele. Nagyon gyorsan nem mennek lefele az árak úgyhogy nem biztos, hogy megéri várni. Kb ennyiért van még az Intel X25-V, ami ugyan csak 40 gigás, de minden más szempontból jobb vétel.
Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sorozatok
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- CNC topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged