Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
Aktív témák
-
panses
aktív tag
válasz
NeoExDeath #44639 üzenetére
Ha jól láttam a Corsair oldalán akkor a Force 3 kompatibilis még a SATA1-el is!! "Backward compatible with SATA II and SATA I" [link]
-
panses
aktív tag
Üdv!
Ha BIOS-ban IDE módot AHCI-re állítom akkor kifagy a Win7 telepítője. De ha IDE módban felimádkozom az SSD-re a Win7-et és át állok AHCI módra akkor bootolás közben fagy ki a gép... Hogy használjam az AHCI módot? -
panses
aktív tag
Hülye kérdés!!! Az a perverzióm, hogy szeretem az új cuccokat DOS alól particionálni.
Okozhat ez gondot SSD-nél? Hogy formázzam majd? Normál vagy gyors? -
panses
aktív tag
Hát igen! Azért nem piti a raid-0 tempója sem 2 db 500-as maxtor egyenként 32Mb Cache! Eddíg nem nagyon volt gond a sebesség, de a teszt eredményeket elnézve ennél helyenként 30x!!! gyorsabb ez a "nyamvadt" SSD. Nameg hát haladni köll a korral ügye! Köszönöm a bíztatást!!!
-
panses
aktív tag
Na ez az, ettől tartottam !
Már megy a másolás asszony laptopjára meg egy 320 satára egyszerre. A hálózat 100Mbites úgyh. elleszünk egy darabig
Amúgy akkor hogyan lehet két SSD-t pl Raid-be kötni? Tudom hogy nincs értelme de azért érzek egy kis anomáliát ezzel kapcsolatban. Ezek szerint akinek SSD-je van az nem használ mellette Raid-et csak ha van külön PCI vezérlője? Vagy mi a szösz?! Ez így akkor tök gáz!
-
panses
aktív tag
Üdv Mindenkinek! Itt hever előttem egy vadi új SSD portéka. A gondom a következő: Több helyen olvastam, hogy a biosban az IDE módot AHCI-re kell állítani. Na itt kezdődik a problémám, ugyanis jelenleg RAID-en áll mivel két 500-as Maxtort hajtok vele Raid-0-ban, viszont ha meg kell bontanom a raid tömböt akkor hova a bánatba mentsek le cca 1Tb adatot?
Mi történik ha az IDE módot RAID-ben hagyom? WIN7 X64 operenciás renszert szeretném majd használni a továbbiakban is!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- E-roller topik
- Túra és kirándulás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- WD Purple 2TB
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest