- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
-
válasz
RockHaRD #44348 üzenetére
Ha elolvastad volna ezt a telepítési segédletet és ez alapján jártál volna el, akkor nem kellett volna 2 napja szenvedned(W7 topikban is olvastam a hsz-okat)
UI: Fogalmam sincs mi lehet az a 12G-s rész, próbáld meg, max ha bedől az OS, újrahúzod.
-
Torry
addikt
válasz
RockHaRD #44342 üzenetére
Meg lehet csinálni, csak sok idő mire megcsinálja.
Akkor szerencsésebb vagy, ha a szabad terület a 400giga "után" van, de a program majd megmondja. Full egyszerű.
Home versiont töltsd -
PAtr0n
addikt
válasz
RockHaRD #44342 üzenetére
Úgy rémlik régen csináltam én pont ugyanilyet, talán nem is volt nagy szívás. Akkor van baj, ha mind2 partíción van adat. Ha csak az egyiken, akkor elvileg a partíciótörlést ráeresztve arra a részre ami üres, egyesülni fog.
De nem akarok hülyeséget írni, majd mingyá jönnek a PRO-k, és leírják
Meg amúgy is, nekem is szükség van az infora, mert Sata-s vinyómmal nekem is ezt kéne most csinálnom. -
jNk
senior tag
válasz
RockHaRD #43732 üzenetére
A P4 procikkal is voltak gondok anno teljesítmény/melegedés tekintetében, neked mégis i5-öd van
Ahogy Bodor is írta, mindegy melyiket veszed, átlagos használat közben nincsen észrevehető különbség a kettő között. A 830 mellett a nagyobb felhasználóbázis/több tapasztalat szól, a vertex4 mellett az újdonság varázsa/hosszabb garanciaidő. -
föccer
nagyúr
válasz
RockHaRD #22895 üzenetére
128 gigásból ezen az áron kevés a lehetőség, és azt is meg kell nézni, hogy hol veszi az ember. Talán ezt érdemes számításba venni: Kingston V-Series V100 128GB SSD SV100S2D/128GB
üdv, föccer
-
válasz
RockHaRD #22885 üzenetére
Mondjuk én nem vennék sata3-as kártyát, de ez csak az én véleményem.
BIOS-ban látszódik az SSD vagy ott sem?
G^zC^mp€r #22887
Hát ha a "Cleanelésen" azt érted, hogy valami registry takarítót futtattál, akkor nyilván annak ehhez semmi köze, ha meg a BIOS-ban sem látszik (annak ellenére, hogy pár dolgot kipróbáltál), akkor az SSD mehet a kukába. (Azért várj, hátha valakinek van valami speckó megoldása a dologra) -
-
RockHaRD
addikt
-
proof88
addikt
válasz
RockHaRD #3165 üzenetére
ne a végén, hanem a közepén nézd, ott kell lennie
nekem FTM32GX25H-ból van 2 db-om, egy ideje megvannak, egy ideig volt is rajtuk rendszer raid-be kötve, de egy ideje nem használom őket, vártam arra, hogy ápdételhessem a fw-t. csak az a probléma, hogy én pont AIX-essel rendelkezem, tehát nagyon régi, 1215-ös fw van rajta, ehhez nincs az oldalukon linkelve program, emailt kell külön írni nekik. Írtam de nem is válaszoltak, végül sikerült beszélnem velük egy másik mail címen. Szóval most már frissíthetem 1275-re és onnan 1370-re. Ezutáni programok már a weblapjukon is rajta vannak. Nem tudom, hogy ezek a régiek miért nincsenek fenn, azt írták, hogy nem akarják, hogy összezavarodjanak az emberek.Nem tom.
A frissítéssel sorba kell menni. Tehát mindig a következő fw-t kell felrakni, kivéve, ha kivéve.
Szóval nézd meg a közepét a sorozatszámnak, és megmondom melyiket töltsd le hozzá, ha kell segítség.
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Steam topic
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest