- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Aktív témák
-
válasz
balu077 #44061 üzenetére
Látom a 2 mérés között időutazáson voltál, mert ennyi idő alatt kb 300-szor kapcsoltad ki-be a gépet és kb 400 órát dolgozott az SSD.
(Az már csak hab a tortán, hogy ezen Intel meghajtó kondíciója is 99%-ról indul, nem 100-ról...)
Fogadjuk el, hogy ezek már valós értékek, akkor viszont egyáltalán nem nyúzod a meghajtót, mert az SSD-t írással lehet nyúzni(olvasással nem), az meg nagyon kevés ennyi idő elteltével. Persze ez az élettartamot nézve nagyon jó, pusztán a nyúzom kifejezés nem helytálló. -
-
válasz
balu077 #35319 üzenetére
Hard Disk Sentinel mit ír ki róla? Ott nem látszik, hogy gond lenne az SSD-vel? (Dobj egy képet róla privátban)
-
fagy53
nagyúr
válasz
balu077 #15675 üzenetére
A 80GB több mint elég, az "elvileg" meg kevés..
Sajnos csak akkor tudod meg, ha kipróbálod a pár napos böjtöt, nekem bejött. Nem Intel-em van, így a Diskeeper HyperFast-ot kellett futtatnom, de nem jártam akkor sikerrel, ezért böjtöltettem / nem írkáltam sokat / és pár nap múlva helyreállt a rend.
-
fagy53
nagyúr
válasz
balu077 #15664 üzenetére
Jó, hogy nem vettél észre lassulást, mert az olvasás sebessége nem változott számottevően, a másolásnál most meglévő kisebb sebesség meg más tényezők miatt sem észlelhető.
Nem normális a dolog, olyan mintha nem működne a TRIM...Működő TRIM néhány nap alatt rendbehozza, ha nem írkálsz, másolgatsz a gépen, csak be van kapcsolva. Ez akkor igaz, ha egy őrült káosz van a celláknál, de az SSD jó, nincs semmi baja. Van elég szabad helyed, hogy a WL működhessen?
-
hann
tag
válasz
balu077 #15660 üzenetére
Tegnap felraktam a crystaldiskinfo-t és látom, hogy Host Writes : 190Gb, kevesebb mint 1 hét használat után, úgy hogy csak rendszert és 2 játékot telepítettem.
Elindítottam a feladatkezelőt, I/O írás-ként rendeztem... és meglett a ludas..
Steam.exe a háttérben folyamatosan ír, és nem is keveset.Gondolom nem tesz túl jót neki, ezért ki is lövöm ha nem használom, de akkor is bosszantó.
Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest