Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Aktív témák
-
k78chriss
tag
Miért van az hogy az ssd-m az alaplap biosban még 0-ás master, a windowsba meg lemez 2 és nem lemez 0 ??
-
k78chriss
tag
azt nem tudom! De 4 napos kinlodás után rá kellet jönnöm az gigabyte x38 as lapom nem tudom achi tenni, egyszerűen semmi nem segített bios frissítés se , semmi! Most az alaplapon található giga sata vezre rátéve láss csodát minden oké !! Hogy mi a baj a x38 al nem tudom, volt hogy nem látta az ssd vagy közölte nincs engedélyezve a vezérlő a biosba stb, Vagy olyanokat produkált mint nálad belassult meg kékhalál! Egyszerűen rejtély! Ja és mindenkiken köszi a segítséget aki megpróbálta megtalálni a megoldást !!
-
k78chriss
tag
-
k78chriss
tag
ACHI mód biosba wintelepitőbe mikor meghajtot valasztasz frissites gomb használata mellet hol látszik hol meg nem az ssd??? Na most mi a rossz?
-
k78chriss
tag
A native módot engedélyezni kell ACHI mellé a biosba? (Enabled : Sata port0-3 work at native IDE mod; Disabled : Work at Legacy IDE mod )
-
k78chriss
tag
Sata2 csatval cseréltem hdd-t ssd-re a boot idő Iszonyat le rövidült. Látványos pedig nem sata3, jó a win7 is elsők között került fel, 2009 július
-
k78chriss
tag
Feladom! Akármit csinálok ACHI modba kékhalálozok
IDE modba visszaraktam a bios és semmi gond, lényegi változást nem bukok. Majd alaplapcsere után ACHI
-
k78chriss
tag
Valkaki
Miota ACHI ra állítottam a gépet kék halál ablakokat kapok, Frissítettem biost majd vissza mert még rosszabb volt, A régi biosal jobb a helyzet, lehet ACHI driver vagy beállítás miatt van kék ablak? A lenti konfigal
-
k78chriss
tag
válasz
molnarpeter #42750 üzenetére
Sikerűlt és user data is ment a cache-el csak +ezt is be kellett írni :
-user-data-dir="R:\Google\Chrome"
-
k78chriss
tag
sziasztok
Van valami haszna ha a böngészők cache-ét átirányítod az SSD ről HDDre?
Iletve az ideiglenes fájlokat? -
k78chriss
tag
Sziasztok
Vettem egy Ocz vertex3 120gb ssd és [ez alapján] beállítgattam. A viszont arra nem tért ki hogy a BIOSba achi modot állítsak és telepítsem a driverét vagy marad ugy ahogy eddig volt? Intel X38 alaplap [elsőre] ez lett belőle. Ez megfelelő?
-
k78chriss
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #42284 üzenetére
Már olvasom is köszi!!
-
k78chriss
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #42275 üzenetére
Kössz urak, valami ilyenben bíztam
Van valami gyártó vagy tipus amit ajánlanátok? (60 vagy 120gb)
-
k78chriss
tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy egy x38 as alaplaphoz ami sata2 vehetek e ill. müködik e egy sata3 as ssd? vagy keressek sata2 ssdt
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest