- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
DV
senior tag
Jo halllani, hogy mar azzal jott ki.
Konkretan arrol van szo, hogy a SandForce vezerlos SSD-khez sokkal tobb firmware frissites erkezik, mint a tobbihez.
Lehet, hogy szemelyesen nem tapasztalsz hibat, de jon a frissites, mert masoknal van valami gond. Vegulis ez jo hir, mert torodnek a felhasznalokkal, de egyes esetekben meg mar zavaro, hogy megint fel kell tenni a frissitest... -
J.J. András
őstag
BIB !
hálás köszönet..., amúgy kíváncsiságból még 2 kérdésem lenne:
1. WinXP alatt hogyan tudtam ezt a Users fiók létrehozást egy ESC nyomásával megakadályozni ?
2. WIN7: A saját gépemen nincs vendég fiók bekapocslva stb., de WIN7 alatt van olyan hogy Public felhasználó .... ezeket is törölhetem ? Meg itt a TEMP könyvtár a DATA nevű könyvtárban van igazából, és a Local Settingsben csak LINK-elve van...
RAMDISK-re szeretném áthelyezni a TEMP-et -> mert még gyorsabb, mint az SSD, és sokat használom valahogyan a beállításimmal a TEMP-et..., szóval nem féltem az SSDm, erről tapasztalat akkor nincs ? : -
J.J. András
őstag
köszi a választ, nem mertem törölni, de aztán a CMD-t elindítottam egy parancsikonnal Rendszergazdként, így Powercfg -h OFF, és láss csodát, eltűnt a SYS fájl
köszi !
másik kérdése(i)m:
1. a TEMP (User/Local/AppData/TEMP) az igazi forrása, hogyan helyezhető át HDD-re ?
,mert hogy sok progiban nem állítható be, hogy a TEMP-et egy felhasználó által könyvtárban definiálja.... és a tömörítések, letöltések, kiírások stb. a TEMP könyvtárba kerülnek beírásra így, sokat írja a jelenleg C:/User/.... SSD-n található TEMP-et a Win72. hogy tudom úgy feltepeíteni a Win7-et, hogy csak és azonnal rendszergazdaként jelentkezzek be, és ne kelljen egy külön User-t definiálnom (most ugye a nevemet adtam meg, de mondjuk amíg WinXP Prof-om volt, ott telepítés alatt nyomtam egy ESC-et a képernyőfelbontás definiálásakor, aztán egyből nem kellett felhasználói fiókot létrehoznom)
üdv és köszi Mindenkinek előre is: András
-
BeLucZ
addikt
hát de kapják be, az ATTO egy kamuteszt
, hát persze ott minden zsir, csak ugy repked 270-280 mb/sec-cel, de kiprobáltam valósban is, és hát a crystalmark random tesztje adott értékek tükrözik a valosat!ki fog olyan adatokat másolgatni mint amit az ATTO tesztel?
senki .....
utólag elolvastam fless tesztjeit és tényleg sok hasznos infó van benne, csak picit kiábrándító ez az egész, mert a rendszer sebességére tényleg nem panaszkodom, csak azért ha másolok át vmit, akkor egy hddhez képest nincs vmi nagy előrelépés....
-
cszn
őstag
Mindegy, hogy melyiket veszed, mert ugyanazt tudják. Ha jól emlékszem Sandforce-okkal itt még nem volt gond firmware frissítéssel, úgyhogy simán meglépheted.
(#13892) csomi3 Mindegy, hogy felosztod e vagy sem, nem biztos hogy egész szám jön ki, mert az a kérdés, hogy hol kezdődik. Ellenőrizd csak le nem olyan vészes átvariálni utólag se, sebességben pedig megéri.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest