Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
allein
addikt
Uraim,kellene nekem egy kis segítség.Vásároltam használtan itt a ph-án egy Kingston SNV125-S2/64GB típusú SSD-t.3 nap próbagarit kaptam rá ami Hétfő délutánig érvényes,nem tudom mit csináljak.HDD Sentinel,Crystal Disk Info is 32 fokon megy az SSD,ezt mutatja mindkét progi,Sentinel nem mutatja mennyi időt ment eddig az SSD,külső vinyómat a működési idejét viszont kiírja és a Crystal Disk Info és mutat mindent amit kell róla.Lehet,hogy az SSD már nem az igazi,Benchmark tesztet több órán át futott az SSD esetében,HDD esetében ugyanez a teszt sokkal hamarabb végzett,holott a HDD-n már alig van üres hely.Mellékelem a képeket,ha valaki tud mondani bármit jól jönne,köszönöm szépen előre is.
Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Crimson Desert
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED TV topic
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest