Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
neverless
tag
Sziasztok
Nem fogjátok kitalálni; én is SSD vásárlásán töröm a fejem

Igazából 2 éve akarok már venni, de véleményem szerint mostanság jött csak el az idejük.
Sooooooookat olasgattam itt a fórumot, és az olvasottak alapján nekem ezek lennének jók (sorrendben):
-Crucial C300 64 GB
-Intel X-25M G2 80 GB
-OCZ Vertex 2 turbo xx GB
Ja, értelemszerűen oprendszer lenne rajta, a programokkal, és a kb 1 darab aktuális játékommal.
A crucialt és az X-25M-et szoktátok itt nagyon mondogatni, mint best buyt. Ez még most is aktuális? A cruciallal szemezek nagyon, látom, hogy ősembertől "szokás" venni
40.5k ért jónak tűnik az.
Még 1-2 kérdés:
-Még mindig ez a kettő a "best buy"? (cruci C300, intel X-25M G2)
-GA-EP35C-DS3R alaplapom van. Ezzel ugye megy az SSD? BIOS-ban néztem, van AHCI opció. Nem tudom, ezen kívül kell-e van e még valami alaplap felőli követelmény.
-A Wear leveling miatt ugye mondjuk egy 64 GB-os cruci esetében max 50 gigát javasolt használni. Na most vagy ennyit szabadon hagyok rajta ~16 GB-t, vagy (és ami a kérdésem is), hogy járható-e az az út, hogy direkt csak 50 gigásra formázom, és unallocatedben otthagyok 16 gigát partícionálatlanul. Így is működik a wear leveling? Csak mert nekem így szimpatikusabb, hogy van 50 gigám, és azt megtölthetem csurig.Ha számít, akkor core2 duo E8400-am van, 2x2 GB DDR2 rammal.
OFF:
Próbáltam havernak is kicsit reklámozni ezt az SSD témát, de 1 óra után is csak ott tartottunk, hogy szar az ár/GB rátája. Hiába mondtam, hogy ne ezt nézze. Még egy fantasztikus hasonlatom is volt, de az se segített : Ha repülőt vesz, nem az a lényeg, hogy mennyi idő alatt van 100-on
Aktív témák
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

40.5k ért jónak tűnik az.