- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Balage76
üzenetére
látom az írott szöveg értése nem nagy erősséged. ezekről már volt szó ezerszer a 840 topicjában és az írásodnál is ami enyhén nélkülözi a szakmai alapokat, de nem akarok kötekedni, leírom kicsit bővebben, mire is gondoltam.
kellett win 8, az alapból lett volna 7xxx forint, ha megveszem digitálisan. volt egy ssd, amihez alapból járt, 24K volt, TLC nanddal. utánajártam, kiszámoltam, hogy még extrém használat mellett is ki fogja bírni, amíg a laptopomban lakik.
most ugyanez az ssd drágább lett (tudom, van ahol még van belőle óccsóbban) és nincs hozzá a win 8, ami nekem árelőny volt, így a jelen helyzetben nem azt venném, hanem MLC nandosat, ugyanannyiért (nem OCZ-t, de ez egyéni preferencia).két külön piaci helyzet, két külön döntés, komolyan nem látom, hol abban az ellentmondás, hogy ugyanaz a csomag, ami most 35K-ra jön ki kb., decemberben jó vétel volt 24K-ért.
az meg, hogy én majd 2-3 év múlva veszek új ssd-t, nem jelenti azt, hogy automatikusan el kell adni, sehol sem írtam, hogy értéktartás miatt vennék MLCt inkább. vannak az embernek családtagjai, akikkel jót lehet tenni egy ajándékozás során, ha már nincs kereskedelmi értéke a cuccnak, de használati még igen. arra is pont jó lenne, hogy a HTPC hamarabb bootoljon be a nappaliban, ha amúgy sincs értéke, inkább használom én amíg behal, és akkor már tartson tovább.
Aktív témák
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- OTP Bank topic
- Viccrovat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel D3-S4610 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5800 TBW - Eladó!
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest