Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Balage76
üzenetére
látom az írott szöveg értése nem nagy erősséged. ezekről már volt szó ezerszer a 840 topicjában és az írásodnál is ami enyhén nélkülözi a szakmai alapokat, de nem akarok kötekedni, leírom kicsit bővebben, mire is gondoltam.
kellett win 8, az alapból lett volna 7xxx forint, ha megveszem digitálisan. volt egy ssd, amihez alapból járt, 24K volt, TLC nanddal. utánajártam, kiszámoltam, hogy még extrém használat mellett is ki fogja bírni, amíg a laptopomban lakik.
most ugyanez az ssd drágább lett (tudom, van ahol még van belőle óccsóbban) és nincs hozzá a win 8, ami nekem árelőny volt, így a jelen helyzetben nem azt venném, hanem MLC nandosat, ugyanannyiért (nem OCZ-t, de ez egyéni preferencia).két külön piaci helyzet, két külön döntés, komolyan nem látom, hol abban az ellentmondás, hogy ugyanaz a csomag, ami most 35K-ra jön ki kb., decemberben jó vétel volt 24K-ért.
az meg, hogy én majd 2-3 év múlva veszek új ssd-t, nem jelenti azt, hogy automatikusan el kell adni, sehol sem írtam, hogy értéktartás miatt vennék MLCt inkább. vannak az embernek családtagjai, akikkel jót lehet tenni egy ajándékozás során, ha már nincs kereskedelmi értéke a cuccnak, de használati még igen. arra is pont jó lenne, hogy a HTPC hamarabb bootoljon be a nappaliban, ha amúgy sincs értéke, inkább használom én amíg behal, és akkor már tartson tovább.
Aktív témák
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest