Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nem látom benne a rációt...és ezt kb a tesztek is bizonyítják...ezért várom, hogy mi lesz, mert már korábban is kérdeztem raides illetőtől, hogy most akkor mi van ssd-nél...nem volt meggyőző...
Sima vinya és raptor váltást érezni lehetett, raptor ssd szintén...utóbbi esetben csak a késleltetés javult...írás olvasás lassult...jelentősen...ezért nem nagyon értem ezt a gyorsabb másolás/írás dolgot...OS esetén meg pláne...
Akkor jönne ki igazán amit írsz, ha arról mennének a játékok és minden...nem pedig kis progikkal terhelnéd...mint FF, TB, Vistamanager, vírus-, trójai-kereső egyéb...ott nem olvas sehol be az ssd 100mb-ot...
Igazából 1 ssd osnek és egy raid 1 vagy raid 0 ssd rendszer tárolónak...így az igazi szvsz, mint árban, mint teljesítményben...
Sajna Én sose tehetem meg, hogy kipróbáljak egy raidet...vagy egy olyan 4es kombót olyan vezérlővel, mint ami neked van...
Csak azt látom, hogy mi van bent melóba, mi van és volt otthon...
Aktív témák
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózatokról alaposan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fotók, videók mobillal
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest