- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Fotók, videók mobillal
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Nem látom benne a rációt...és ezt kb a tesztek is bizonyítják...ezért várom, hogy mi lesz, mert már korábban is kérdeztem raides illetőtől, hogy most akkor mi van ssd-nél...nem volt meggyőző...
Sima vinya és raptor váltást érezni lehetett, raptor ssd szintén...utóbbi esetben csak a késleltetés javult...írás olvasás lassult...jelentősen...ezért nem nagyon értem ezt a gyorsabb másolás/írás dolgot...OS esetén meg pláne...
Akkor jönne ki igazán amit írsz, ha arról mennének a játékok és minden...nem pedig kis progikkal terhelnéd...mint FF, TB, Vistamanager, vírus-, trójai-kereső egyéb...ott nem olvas sehol be az ssd 100mb-ot...
Igazából 1 ssd osnek és egy raid 1 vagy raid 0 ssd rendszer tárolónak...így az igazi szvsz, mint árban, mint teljesítményben...
Sajna Én sose tehetem meg, hogy kipróbáljak egy raidet...vagy egy olyan 4es kombót olyan vezérlővel, mint ami neked van...
Csak azt látom, hogy mi van bent melóba, mi van és volt otthon...
Aktív témák
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest