- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Minden tisztelettel: nincs, és éppen ezért fogalmaztam meg a következtetésem nagyon személyesen és nagyon feltételes módban.
Másrészt ezt az eljárást (akár az eredeti akár az updatelt firmwareről beszélünk) nem tartom éppen korrekt magatartásnak, attól függetlenül, hogy ez jár-e tapasztalható különbséggel vagy nem. Sem a fele lassú-fele gyors felállás nem tetszik, de ez a legkevesebb, az viszont, hogy ezt el is sikálják, és egy a gépet és az SSD-t a szükségesnél többszörösen igénybe vevő módon oldják meg, azt nem tartom éppen pozitív lépésnek.
Sőt, nekem úgy tűnik, hogy a sandforce fiaskó után megint nem sikerült egy rendes vezérlőt összehozni.
Harmadrészt a Samsungra külön rákérdeztem itt a topicban, hogy tapasztalható-e ilyen jelenség, egyértelmű nemleges választ kaptam az ügyeletes Samu felelőstől, és mint egyetlen elérhető releváns információ, jelenleg erre támaszkodok. Ezt természetesen bármikor felülbírálom, ha az ellenkezője bebizonyosodik.
De ezek mind csak az én véleményemet tükrözik, vagy a linkelt teszt egyenes fordításai az előzményekben. Szerintem ez fontos dolog, és érdemes megvitatni, akkor is, ha nem vagyok méltó a mélyvízre. Hadd tanuljak.
Nincs harag, persze, eszmét cserélünk, de nekem ez az álláspontom. Jelenleg.
Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs