- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
KTTech
veterán
Az én meglátásom szerint igen (de szigorúan SZVSZ), az M széria még akkor is jobb oprendszernek, ha nem olyan gyors írásban mint a V+ széria.
Az meg elég ritkán fordul elő, hogy hirtelen olyan mennyiségű adatot kelljen írni a rendszerdrivera, hogy a 80MB/s körüli írási sebesség kevés legyen (szerencsére), ráadásul gyakran a küldő média a gyenge láncszem (pl. a DVD sebessége, telepítéskor). Mondjuk nálam pl. a Firefox egyáltalán nem nyúl a HDD-hez, nem használja cache-nek, teljes egészében memóriából fut (kapott 512MB-ot cache-nek+ amennyire a tényleges futáshoz szüksége van, az nincs korlátozva, érje be vele
), de pl. a Lightroomon se vettem észre, hogy hátrányba került volna az eddigi RAID01-es tömbbel szemben, sőt. Persze pl. 4GB RAM teljes lementése azért nem 2 mp lesz vele hibernálás esetén 
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Synology NAS
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), de pl. a Lightroomon se vettem észre, hogy hátrányba került volna az eddigi RAID01-es tömbbel szemben, sőt. Persze pl. 4GB RAM teljes lementése azért nem 2 mp lesz vele hibernálás esetén