Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Fél éve vagyok boldog tulaja egy 830-as Samsungnak. Beállításokat Gaabbaa írása alapján hajtottam végre. Most olvasom, hogy ennek egy részét ellehet hagyni az új generációs meghajtókon. Akkor ezeket minden gond nélkül visszakapcsolhatom szerintetek?
4 - indexelés
(6 - rendszer visszaállítás, bár ezt nem használom, ott van a Ghost)
8 - SuperFetch (Windows 7 esetén)
9 - Windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítésének letiltása az eszközön
12 - fájlok utolsó elérési idejének naplózásaHibernálást letiltottam, mert sosem használom (alvó mód), lapozófájlt nem kapcsolom ki (4 GB a rendszermemória). Töredezettségmentesítést szintén tiltom, arra ott van az ingyenes Defraggler, szigorúan mozgó alkatrészt tartalmazó meghajtókra. IE9 külső meghajtóra, Firefox ramba cache-el. Környezeti változóknál a TEMP könyvtárat áthelyeztem egy külső meghajtóra.
Aktív témák
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest