- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Yettel topik
Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Fél éve vagyok boldog tulaja egy 830-as Samsungnak. Beállításokat Gaabbaa írása alapján hajtottam végre. Most olvasom, hogy ennek egy részét ellehet hagyni az új generációs meghajtókon. Akkor ezeket minden gond nélkül visszakapcsolhatom szerintetek?
4 - indexelés
(6 - rendszer visszaállítás, bár ezt nem használom, ott van a Ghost)
8 - SuperFetch (Windows 7 esetén)
9 - Windows írási gyorsítótárhoz tartozó puffer ürítésének letiltása az eszközön
12 - fájlok utolsó elérési idejének naplózásaHibernálást letiltottam, mert sosem használom (alvó mód), lapozófájlt nem kapcsolom ki (4 GB a rendszermemória). Töredezettségmentesítést szintén tiltom, arra ott van az ingyenes Defraggler, szigorúan mozgó alkatrészt tartalmazó meghajtókra. IE9 külső meghajtóra, Firefox ramba cache-el. Környezeti változóknál a TEMP könyvtárat áthelyeztem egy külső meghajtóra.
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest