- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- iPhone topik
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Blue@X
üzenetére
Komolyan mondom úgy kérdezel, mintha el sem olvastad volna a neked címzett hozzászólást! Vagy nehezen értelmezhetően fogalmaztam? Vagy nem jók linkek?
Felsoroltál egy csomó SSD-t, melyek közül vannak olyanok amik nem ajánlottak, én az ajánlottak közül belinkeltem 3-at pontos típusszámmal, olyanokat amelyek beépítőkerettel rendelkeznek. És odaírtam ezt is: Ezt a három típust érdemes megnézni más helyeken is, hátha olcsóbbak.
Figyelj oda a típusszámokra, mert azokban van jelölve, hogy asztali gépekbe szánják, tehát van beépítőkeret hozzá.Ezek után bekérdezel újra. Annyi lenne a dolgod, hogy ha már nem tetszenek azok amiket ajánlottam, hogy az általad kiválasztott SSD-k típusszáma alapján a gyártó oldalán leellenőrzöd, hogy mit adnak az SSD mellé....
Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Family Link
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest