Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Blue@X
üzenetére
Komolyan mondom úgy kérdezel, mintha el sem olvastad volna a neked címzett hozzászólást! Vagy nehezen értelmezhetően fogalmaztam? Vagy nem jók linkek?
Felsoroltál egy csomó SSD-t, melyek közül vannak olyanok amik nem ajánlottak, én az ajánlottak közül belinkeltem 3-at pontos típusszámmal, olyanokat amelyek beépítőkerettel rendelkeznek. És odaírtam ezt is: Ezt a három típust érdemes megnézni más helyeken is, hátha olcsóbbak.
Figyelj oda a típusszámokra, mert azokban van jelölve, hogy asztali gépekbe szánják, tehát van beépítőkeret hozzá.Ezek után bekérdezel újra. Annyi lenne a dolgod, hogy ha már nem tetszenek azok amiket ajánlottam, hogy az általad kiválasztott SSD-k típusszáma alapján a gyártó oldalán leellenőrzöd, hogy mit adnak az SSD mellé....
Aktív témák
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest