Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Porcupain
üzenetére
Ami nincsen indexelve azt nem találja meg, kipróbáltam. Főleg a rejtett fájlokat. Hidd el nagyon kényelmes úgy keresni valamit, hogy beírod a startmenü keresőjébe, és már menet közben adja is ki a találatokat... Próbáld ki !
A kopást meg Te sem gondolod komolyan, ugye??

Kicsit vicces, hogy egyszeri 700 MB-tól kopik az SSD...Fire/SOUL/CD:
Indexelés: Bizonyos alkalmazások a Windows Search-re támaszkodnak, azt használják. Ilyen pl a Windows Intéző, vagy az Outlook stb. Ezek kereséskor lassabban fognak dolgozni ha tiltva van az indexelés, ugyanakkor akik pl TotalCommander-t használnak és azzal keresnek fájlok után, azok nem vesznek belőle észre semmit.
Én pont erre gondoltam. Mivel Total Commandert sosem használok, nekem fontos az Intéző gyors keresése, többek között azért ,mert kiterjed az Outlook mappákra is, és így a levelekben is gyorsan tudok keresni.
Böngésző Cache: Nekem is csak 150 MB van beállítva Ramdisk-re FF alatt. Ha kitörlöm a cache tartalmát, akkor utána pl. ez az oldal is (és minden más oldal) az első betöltéskor sokkal lassabban töltődik be, mint egyébként, szóval szerintem előnyös a Ramdisket így használni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Elden Ring
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Rendszergazda topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest