Hirdetés

Aktív témák

• Bodor

veterán

válasz Porcupain #35459 üzenetére

Ami nincsen indexelve azt nem találja meg, kipróbáltam. Főleg a rejtett fájlokat. Hidd el nagyon kényelmes úgy keresni valamit, hogy beírod a startmenü keresőjébe, és már menet közben adja is ki a találatokat... Próbáld ki !
    A kopást meg Te sem gondolod komolyan, ugye?? :DD :))
    Kicsit vicces, hogy egyszeri 700 MB-tól kopik az SSD...

Fire/SOUL/CD:

Indexelés: Bizonyos alkalmazások a Windows Search-re támaszkodnak, azt használják. Ilyen pl a Windows Intéző, vagy az Outlook stb. Ezek kereséskor lassabban fognak dolgozni ha tiltva van az indexelés, ugyanakkor akik pl TotalCommander-t használnak és azzal keresnek fájlok után, azok nem vesznek belőle észre semmit.

Én pont erre gondoltam. Mivel Total Commandert sosem használok, nekem fontos az Intéző gyors keresése, többek között azért ,mert kiterjed az Outlook mappákra is, és így a levelekben is gyorsan tudok keresni.

Böngésző Cache: Nekem is csak 150 MB van beállítva Ramdisk-re FF alatt. Ha kitörlöm a cache tartalmát, akkor utána pl. ez az oldal is (és minden más oldal) az első betöltéskor sokkal lassabban töltődik be, mint egyébként, szóval szerintem előnyös a Ramdisket így használni.

Aktív témák