- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Te beteg vagy Béla
Valszeg megvan még a srácnak, akinek eladtam, csak a kedvedért felveszem vele a kontaktot
Remélem sikerül neki a bootfolyamatot rögzíteni, csakhogy láthass valami irreális hülyeséget...#339 stevee251 : 32 bites xp home, driverek vga ami igp, nyomtató, net védelemből csak a beépített tűzfal volt, talán még volt webcam...összehasonlításképp a g31-es lapom 320-as samsung F1-gyel E5200-vel, 2 giga rammal, 1 perc alatt hozza kb használható szintre a wint, a másiknál 30 sec után már indítottam a foxot
Azok a régi nf4xx chipek nagyon gyorsak ebből a szempontból, de pl intel alá az nf630i ugyanezt produkálta. asszem ebből is látszik, hogy messze nem csak azon múlik a boot, hogy milyen sebességű rendszeren van az OS.
Aktív témák
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Motoros topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Marathon (2025)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valszeg megvan még a srácnak, akinek eladtam, csak a kedvedért felveszem vele a kontaktot
Remélem sikerül neki a bootfolyamatot rögzíteni, csakhogy láthass valami irreális hülyeséget...