Hirdetés
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Te beteg vagy Béla
Valszeg megvan még a srácnak, akinek eladtam, csak a kedvedért felveszem vele a kontaktot
Remélem sikerül neki a bootfolyamatot rögzíteni, csakhogy láthass valami irreális hülyeséget...#339 stevee251 : 32 bites xp home, driverek vga ami igp, nyomtató, net védelemből csak a beépített tűzfal volt, talán még volt webcam...összehasonlításképp a g31-es lapom 320-as samsung F1-gyel E5200-vel, 2 giga rammal, 1 perc alatt hozza kb használható szintre a wint, a másiknál 30 sec után már indítottam a foxot
Azok a régi nf4xx chipek nagyon gyorsak ebből a szempontból, de pl intel alá az nf630i ugyanezt produkálta. asszem ebből is látszik, hogy messze nem csak azon múlik a boot, hogy milyen sebességű rendszeren van az OS.
Aktív témák
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valszeg megvan még a srácnak, akinek eladtam, csak a kedvedért felveszem vele a kontaktot
Remélem sikerül neki a bootfolyamatot rögzíteni, csakhogy láthass valami irreális hülyeséget...