Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Magisk
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
ATtIs_80
tag
Sziasztok!
Hamarosan nekem is lesz szerencsém kipróbálni egy SSD képességeit, ezért szorgalmasan elkezdtem olvasgatni a topikot, főként a fontosabb beállításokat keresve. Néhány kérdés azonban felmerült bennem, amikre nem találtam egyértelmű választ.
Szerintetek az SSD-t használat előtt érdemes külön megformázni, vagy elég, ha a Win 7 telepítője végzi el a műveletet?
Milyen foglalási egységet érdemes megadni formázásnál az operációs rendszer partícióján? Olvastam már olyat is, hogy az op.rendszer az 512K-t szereti jobban, mert főként kisebb fájlokat kezel, de olyat is hallottam, hogy az alap 4K-t is jól használja. Én az oprendszernek külön partíciót készítenék, a maradékot pedig 4K-val formáznám.
Mi a véleményetek?
A másik kérdésem a Lapozófájlra irányulna. Többen írtátok, hogy érdemes kikapcsolni, vagy áttenni egy másik vinyóra.
Ez nem fogja vissza a rendszer teljesítményt?
Nem lenne gyorsabb, ha az SSD-ről működne a Lapozó?
Milyen mértékben tudja csökkenteni az SSD élettartamát, ha a Lapozó az SSD-ről működik?
6GB-os renszermemória esetén milyen méretűre érdemes beállítani a Lapozófájlt?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- BMW topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Okos Otthon / Smart Home
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest