- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Magisk
Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi, nagy a baj! Cseréltem egy sráccal A-DATA S599 64GB SSD-re egy videokártyát és win7 telepítés után nem tudtam felrakni az AMD drivereket. Először a hangkártya driver nem ment fel, utána valahogy megjavult az (de szerintem még mindig nem jó, csak már nem az SPDIF-en keresztül küldi a hangot, hanem a 7.1-en, most SPDIF nincs), majd miután ez "megjavult", a 11.8-as drivercsomagot nem tudja felrakni, megakad a telepítő azt' csókolom. Próbáltam régebbi catalyst-tal is, nem tudja feltenni. A telepítő varázslót se tudja már feltenni.
Gépem Phenom II 555 x2@x4, Sapphire HD5830, 4GB ram, az SSD-t és a win7-et az SSD beüzemelése c. cikk alapján lőttem be. Először van SSD-m, de kiakadok, hogy ebben a k. gépben semmi nem működik először :/
Az SSD amúgy 1 hónapos, crystaldiskinfo azt írja rá, hogy 100%-os.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Eladó SSD-k ( 1Tb , 2 Tb )
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest