Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Te most akkor mit csináltál pontosan, mert nem egyértelmű?"
A következő volt:
1. Bedobtam a mukodo gépbe és az itt közzétett leírást követve elkövettem a merényletet. (Kicsit más értékeket kaptam mint a leírásban.)
2. Átraktam a célgépbe, a (kicsit nLite-olt) XP (SP2) boot CD-ről indultam, felismerte a(z egyetlen) partíciót rendben és elkezdett másolni. Majd reboot után (amikor a telepítés jött volna) lefagyott (egy-két kriksz-kraksz jelent meg a monitoron és nyista).
3. Gondoltam hülyevok, biztos elfelejtettem aktívra állítani, első PC-be vissza, megnéz, aktív... Partition Magic beizzít hátha segít, azt mondta a fájlrendszerre, hogy BAD (ahol a HDD NTFS). Fenti játék újra lezongoráz, PM egyből indít, valamit makogott hogy nem jó akarom-e javítani, persze, a fájlrendszer továbbra is BAD de javítottunk egy hibát biztos jó lesz.
4. Lsd. 2.
5. Reboot->partíció törlése->partíció létrehozása->telepítés->működő XP.Remélem most sikerült érthető(bb)en megfogalmaznom.

Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest