Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
McLaca
üzenetére
Lemez cache-t már régóta nem használok, FF-et meg kerülöm amennyire lehet.
Nem kell sehová hasalnod
, de azt nem ártana megértened, hogy vannak olyan felhasználók (böngésző beállítások), akiknek/amihez igenis jól jön a cache, bármennyire is hihetetlen számodra.Nincs semmi gond a netemmel, de még mindig gyorsabb a ramdiskre rakott cache, mint egy 120Mbit-es net (SSD sem gyorsabb
, bár ezt gondolom nem kell magyarázni ), tehát a 30...50 oldal a böngésző indításakor seperc alatt be van töltve, ráadásul az éppen nem elérhető oldalak is be vannak töltve legutolsó látogatás szerint, lehet olvasgatni. Böngészőben az oldalon visszalépés is hasonló módon történik.Amúgy meg nem kötekedésnek szántam én sem a helyreigazítást csak szerettem volna, hogy belásd: ami neked tökéletes, másnak lehet, hogy kényelmetlen.
Emiatt ahelyett, hogy a cache kikapcsolását erőlteted másokra (mert ugye NEKED így kényelmes), inkább javasolnál több lehetséges alternatívát, mivel nagyon eltérő netezési szokásokkal rendelkeznek az emberek.
Részemről mindenki úgy használja a böngészőjét, ahogy akarja. Én a cache-t ramdiskre raktam és minden gondom megoldva. Megvan a sebesség is és számomra a kényelem is.
Ajánlom próbáld ki Te is a ramdisk-re rakott cache-t, persze csak ha akarod, nem kötelező
vagy legalább gondold át esetleg milyen előnyöket nyújthat
Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, de azt nem ártana megértened, hogy vannak olyan felhasználók (böngésző beállítások), akiknek/amihez igenis jól jön a cache, bármennyire is hihetetlen számodra.
, bár ezt gondolom nem kell magyarázni ), tehát a 30...50 oldal a böngésző indításakor seperc alatt be van töltve, ráadásul az éppen nem elérhető oldalak is be vannak töltve legutolsó látogatás szerint, lehet olvasgatni. Böngészőben az oldalon visszalépés is hasonló módon történik.
vagy legalább gondold át esetleg milyen előnyöket nyújthat