- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
agyaltam közben, de nem jutottam semmire.
régebben volt olyan gondom, hogy hotswap sata dokkoláskor bizonyos portok nem szerették a dolgot, és újraindult a gép. pár ilyen eset után az adott porton, az adott winyó sebességét az xp szándékosan korlátozza, asszem több lépcsőben. a vége az, hogy 10MB/sec alá esik az írás. ez valami önvédelmi mechanizmus, a microsoft oldalán fent is van. jó idő volt, mire rájötttem...
ekkor azt kellett csinálni, hogy az adott portra rádugni egy másik winyót, a visszafogott betűjelét adni neki, majd vissaz arégi winyó, és betűjelé vissza. mindig restart. tehát ki kell verni az xp fejéből, hogy ez a korlátozandó winyó. próbáltam egyszerűbben is, de csak ez a járható út.
itt ugyan nem volt most semmi ilyen előzmény, de attól még a win csinálhatott hasonlót.
én valami ilyen ötletekre várok. (nem a win7-re való cseére, meg reinstallra....)

de konkrétan ez most nem áll fent, mert total commanderben a másik winóról olvasva megvan a 90-es írás.
apropó. ssd to ssd sq másolásnál mi a szűk keresztmetszet? ezt úgy értem, hogy sima hdd-nél, ami 100 körül ír/olvas, annála saját magára másolásnál ez kb. feleződik.
másképp fogalmazva. az ssd-nél az írási sebességet lassítja-e, ha közben saját magáról olvas, mint a hdd-knél? vagy ez független?
szerk:
"Garbage Collectiont"
azmiaz? és merre? leírás link is jó, csak magyart légyszi!
ja, szemétgyűjtés.... - ellemző írsban megnézem...
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest