- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
újra hi!
kingston sv100s2/64g
32 xp sp3, partícióeltolás a helyén
valós 59 gigából 9 szabadmire tegnap végeztem a régi hdd teljes tartalmának átügyködésével, meg az 1-2 kötelező beállítással, rámértem újból
seq 1000mb kb. 250/120
512kb 170/90(100? nem emlékszem pontosan...)
4k 12/10 körülma rámértem megint. az olvasási értékek maradtak, de az írási rendesen leromlott, seq 40, 512k 40.
4k marad a 10 körül.restart, másik crystal dm verzió, stb. ugyanaz az eredmény. néha gondol egyet, és sikerül 90 írást mérnem. nagy ritkán. ránéztem, a hd sentinel mit mutat ez idő alatt, de ugyanazt.
fogtam egy 1,5gb-os mkvt, és egy hdd-ről feltoltam. végig 90-nel írta, (kb. ennyi a másik hdd olvasásija.) utána csináltam egy ssd to ssd másolást. az is 90.
de akkor a cmd mi a fenéért mér 40 körül. sőt néha csak 30-at.....
xp, tehát nincs autó töredezettségmentesítés. ennyire hülye a cmd, vagy akkor tényleg annyi a sebesség? de akkor az mkv saját magára másolás miért ment majdnem teljes gőzzel?5let?

Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest