- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Felrakok pár benchmark eredményt:
Jól látható, hogy a 0filles értékek elég közel vannak az OCZ által megadottakhoz, szal egyértelmű hogy arra vonatkozik, a valós értékek már annál sivárabbak....
Még annyi kérdésem lenne, hogy lemezmeghajtónál a házirendek fül alatt most akkor pipáljam be, vagy vegyem ki a pipát a "a windows írási gyorsitotárához tartózó puffer üritésének letiltása az eszközön" beállitásnál?Mert elvileg a logoutos cikkben azt irja hogy be kell pipálni meg általában ajánlják az ssdkhez, viszont már írta 1 kolléga hogy ocz vertex 2-nél nem ajánlatos, mert hogy pár napos használat után belassítja az ssd irási sebességét, meg vmi amcsi forumot is irták, most akkor mi az igazság?Mit tegyek?Bár vettem volna egy Patriot Inferno-t vagy vmi fasza Inteles SSD-t, nincs ennyi szarakodás, csak mindenhol irták hogy a vertex 2 az egyik leggyorsabb, hát nem úgy vettem észre... engem nem csak az IOPS érdekel, hanem hogy gyorsan irjon, olvasson!
Aktív témák
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest