Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
törölt tag
Egy napja használom a Vertex 2-őt és hát rá kellet jönnöm hogy azért adtam ki egy csomó pénzt hogy pár másodpercel hamarabb induljanak a dolgok, mintha nem tudnék várni

Ne értsetek félre rohadt gyors lett minden, windows boot 20 sec, a programok azonnal nyílnak... de tényleg igaz az hogy rendszer alá a legolcsóbbat kell venni mert ugyan olyan sebességü a mindennapi használatban. Egy olcsó Kingston nem hiszem hogy annyival lassabb lenne bootnál vagy mondjuk programindítások terén.
Ezek a különbségek csak a tesztek során jönnek ki, és napi használatban nem érezzük hogy 20K IOPS vagy 50K IOPS
Kicsit csalódott vagyok úgy érzem feleslegesen kidobott pénz volt, hisz tisztában voltam vele hogy az SSD-k ennyit tudnak... felgyorsítják a rendszert.
Más:
Tudnátok adni valami jó SSD karbantartó progit? Vagy elég neki a TRIM?
Én Advenced System Care-t használok már nagyon régen, ebben van mindenféle registri tisztitó, víruskereseő, lemezkarbantartó...stb. ezt lehet továbbra is használni vagy csak feleslegesen ír az SSD-re?
Az automata defragot meg ezeket kikapcsoltam benne.Köszi
Üdv.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest