Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Mindegyiknél csökken az írási sebesség, én a kezdeti 110MB/s helyett már 70MB/s környékén járok és valóban a működő TRIM mellett a Hyperfast segít, hogy lejjebb már ne csússzak.
A SandForce meg azért kerül szóba ilyenkor,mert nála a legnagyobb a távolság az adatlap és a valóság között a már megbeszélt okok miatt, de ez nem jelenti azt, hogy a legrosszabb esetben is ne lenne legalább olyan az írási sebessége, mint pl az Intel-nek. Valóban felesleges állandóan ezen a csonton rágódni, én most szándékozom megvenni a másodikat és nem rendszernek kell, de a kiválasztás szempontjából egyre inkább az ár/GB hányados a mérvadó nálam, ha 140MB/s a szekv írás és fLesS tesztjében a felső harmadban volt túlnyomó részben a kiszemelt "áldozat".
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A SandForce meg azért kerül szóba ilyenkor,mert nála a legnagyobb a távolság az adatlap és a valóság között a már megbeszélt okok miatt, de ez nem jelenti azt, hogy a legrosszabb esetben is ne lenne legalább olyan az írási sebessége, mint pl az Intel-nek. Valóban felesleges állandóan ezen a csonton rágódni, én most szándékozom megvenni a másodikat és nem rendszernek kell, de a kiválasztás szempontjából egyre inkább az ár/GB hányados a mérvadó nálam, ha 140MB/s a szekv írás és fLesS tesztjében a felső harmadban volt túlnyomó részben a kiszemelt "áldozat".