- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Aktív témák
-
Cickánykoma
tag
Sziasztok !
Segitséget szeretnék kérni. október vége óta van egy Vertex 2 SSD-m, eddig jól ment rajta a win 7 x64. kb. fél órával ezelőtt még a nagygépen olvastam épp ezt a fórumot, amikor szó nélkül újraindult a gép. Azóta nem tölt be a win 7, a betöltőképernyőnél (szines golyók) befagy és újraindul. Próbáltam csökkentett módban inditani, utolsó jó konfigurációval, megjavitattni az inditást, de mindegyiknél újraindul.
Gondoltam egye fene, újrarakom a rendszert. Namost a gondom az, hogy nem birom DVD-ről újrainstallálni. Akár IDE, akár AHCI módra állitom a BIOS-ban, boot végén felpörög a DVD meghajtó de nem jön be a szokásos "nyomjon meg egy gombot a telepitő inditásához" szöveg, hanem csak végeletenitve azt rinyálja, hogy inditsam újra, vagy rakjak be egy booteszközt.
Tippem sem lehet, hogy miért nem indul az installer. igy viszont nem tudom újratenni a rendszert

Valami ötlet van miért hülyült meg az egész ?
Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest