Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atike
nagyúr
Joy trailer (Jennifer Lawrence)
-
dokee78
félisten
-
Pearce
aktív tag
Batman v Superman - Exclusive Sneak [HD]
Szerdán új előzetes!
-
w333
félisten
Ha már úgyis közeleg a Star Wars ...

-
w333
félisten
Na akkor filmezzünk ... A nagy Gatsby

Nagyon rég láttam, de egyszerűen zseniális film, kötelező darab

-
kk831228
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Úhh tényleg Tini nindzsák...
G. I. Joe

Jessi nekem nagyon tetszett, biztos azért mert terminátoros beutése volt tényleg...
Nekem az utolsó része tetszett amibe plazmagömb volt, el se tudtam képzelni mi lehet az...
Meg volt még egy amibe egy fiatal gyerek ugyanolyan erős volt mint Jessi... 
madgie: jaja...

Na még egy klasszikus : Szupernagyi...

-
Dilikutya
félisten
válasz
kk831228
üzenetére
Rákerestem, régen csak egy része volt kölcsönözhető, most viszont a teljes 13 részes sorozat elérhető már a Nehéz napokból a videótékában. Nem tudom, ami fejjel mennyire bírnám, anno 20 éve tetszett nagyon, főleg az a rész, amikor Jesse üldözője, ilyen Terminator/Darth Vader hibrid lény is megjelent. A morgoncok meg kb. minden részben jöttek.

Martin Kove se sok mozifilmben kapott főszerepet, de a videós szemetei közül az Árnyékvadász jó kis Terminator rip-off, az Acélos igazság meg egy teljesen korrekt 80-as évek végi akciófilm, annak minden bájával és kliséjével (zűrös vietnámi veterán, rossz fiúk a környéken, az egyik banda vezérével még baja volt Vietnamban, haver miatt bosszú stb.
).A szombat délt se hagyjuk ki, akkor jött a G.I. Joe, vasárnap reggel pedig a Tini nindzsa teknősök.

-
Time Lapse
Ma este is belenyultam a tutiba, ez is 1 brutal jo film lett
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Keresek egy filmet amit kb. úgy tizenöt éve láttam és nem sok mindenre emlékszem belőle.
A történet szerint egy repülő lezuhan (vagy kényszerleszáll) egy lakatlan szigeten, a túlélők próbálnak segítséget hívni, míg egy nap egy csónakban egy szénné égett emberi testet mos partra a víz, mint később kiderül az egész világ elpusztult egy tűzviharban, csak ők maradtak a szigeten.
Nagyjából ilyesmi volt a történet, nem ugrik be valakinek mi lehetett a címe?
-
w333
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
+1 (hatalmas csalódás)

Szerintem meg sem közelíti a Hitman a bérgyilkos filmet

-
Pearce
aktív tag
"január 21-től a magyar mozikban is látható lesz a Creed – Apollo fia." via origo
Muhahaha. Biztos látták az éljenző kritikákat meg a szerdai nyitóhétvégéje óta 42 milliós bevételt /35-ből készült/.
Plusz ha már box office: a McAvoy és Radcliffe szereplésével készült Victor Frankenstein-t is most mutatták be /alig reklámozta a Fox/ és kőkeményet bukott /40 milliós költségvetés és a szerdai rajt óta 3,4 milliós bevétel/.
-
james001
veterán
Filmes hibák Az első tényleg ilyen durván benne van?
Igaz nem láttam még magát a filmet. Érdekes lista amúgy,sokat nem vettem észre tényleg. -
Dilikutya
félisten
válasz
mayday00
üzenetére
Tegnap este néztem végig:
Játszani kéne már a játékkal, mert nekem gyanús, hogy ennek a filmnek semmi köze nem volt hozzá. Ráadásul ez a szuperügynök-program, meg a golyóálló bőr kicsit elvitte a film+ 9 órakor leadott csak lakossági forgalmazású filmjei irányába az egészet. Tényleg nem mondanám meg, hogy ez mozifilm, és nem csak valami direkt DVD-re készült szemét. Zachary Quinto-n csodálkoztam is, nem egy nagy név, de a Star Trek után egy ilyenben szerepelni... A 47-es ügynök is elég bénán festett, még rendesen meg sem volt nyírva.
3/10
-
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor nincs is probléma, frankó.

-
mayday00
őstag
Hitman: A 47-es ügynök. Egyszer nézhető azért? Nem nagyon gáz film?
Tervbe van, hogy megnézem 
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor nem lesz zavaró az angol felirat.
-
spammer
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Jól hangzik, csak hát dzsörmen nyelvezetű, azt meg ki nem állhatom. Ettől függetlenül felvettem listára.
-
ígyvanferi
addikt
Nagyszerű, székhez szögező, zseniális. Na nem a történet, az viszonylag egyszerű, de ez nem is gond. Ami igazán figyelemreméltó, az a megvalósítás - vágás nélkül, egy darab snitt (!) az egész film.
Kicsit több, mint két óra a játékidő, ennek az első harmada elég lassú, a szereplők összeismerkednek, beszélgetnek, hülyéskednek, itt lehet sok nézőt el is veszít a film. Persze ez nagy hiba, mert egyrészt elég jól megírt dialógusokkal operál a film (Illetve nem is, mert azt olvastam, 12 oldal volt az egész szövegkönyv, a nagyját rögtönözték a színészek.), másrészt ami utána jön, azt érdemes kivárni. Mert aztán beindul a dolog, és sodor magával, még pislogni is elfelejt az ember. Itt igazán részesévé válik az eseményeknek a néző, hála az egészen újszerű megvalósításnak. A Birdmannel ellentétben, ezt tényleg vágás nélkül vették fel, a rendező bevallása szerint 3. nekifutásra, ami egészen embert próbáló lehetett mind a stáb, mind a színészek részéről (aztán lehet ez is olyan, mint a Holdraszállás...
). Nagyon jó a két főszereplő, különösen Victoria (Laia Costa). Bár volt egy-két furcsa, túlzó momentum, de ezek lehet csak számomra voltak meglepőek, lévén elég más jellem a srác pl., ráadásul a helyzet, amibe kerülnek se hétköznapi.
A zenék még királyak, tökéletes aláfestést adnak a jeleneteknek (akarom mondani az egy darab jelenetnek). Különösen az tetszett, amikor a diszkóban tombolnak valami minimál techno akármire, ami egyszercsak elhalkul - persze csak a nézőknek -, és egy egészen más stílusú muzsika szolgál onnantól alapjául a fiatalok tombolásának. Nem ez a film alkalmazta ezt először, itt mégis zseniálisan komponálták meg az egészet.
Egy szó, mint száz, ha valakit nem riaszt el, hogy négy berlini fiatal átlagos estéjét, éjszakáját kell néznie egy darabig, és valami újszerű, érdekes filmélményre vágyik, az mindenképp nézze meg. -
devil-k
nagyúr
-
pohár
félisten
örülhettek, mégis jön az Apollo január 21-én a mozikba
-
w333
félisten
Alice Tükörorszában (magyar előzetes) ... várós

-
atike
nagyúr
-
Dorian
félisten
Last Knights volt tegnap este porondon. Egyszer nézős esti filmnek teljesen megfelelt, de mély nyomot nem hagyott. Átlagos film, de kalandfilm kategóriában az átlagnál azért jobb.
5,5/10 -
Ispy
nagyúr
10/7
Megérte a jegy az árát, jól szórakoztunk rajta, igaz Vin most már ennyi idő elteltével megtanulhatna legalább még 1 fajta nézést és hangnemet, de ezt leszámítva kellemes csalódás volt nekem (igaz nem is vártam tőle túl sokat
)A végén meg a
"ezt csináld meg egy iPad-dal" poén ütött 
-
genndy
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
1. Nem színész, nem tud színészkedni, soha nem tanulta, közeliknél nem használhatnák.
2. Azért dublőr, mert ő ezért választotta, szereti a veszélyt, a robbanást, a kemény dolgokat, hogy dróton rángatják és nekicsapják a falnak, ezért (+fizetés) megcsinálja a színész helyett + sokkal kisebb a biztosítási díja mint a színésznek. Baj esetén sokkal könnyebben pótolható. -
Bad Pritt
félisten
A kissrácnál akad egy kis csavar.

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dilikutya
félisten
Over My Dawn - Jásztexas
Deathcore videóklip faékegyszerűségű redneck sztorival, én vagyok az egyik szereplő.
-
Dilikutya
félisten
válasz
abridabri
üzenetére
Tegnap este elkezdtük nézni párommal, de a több napos kialvatlanság, az egész napos fősuli és a késői kezdés miatt szépen el is aludtunk rajta. Ameddig láttam, nem igazán tudtam hova tenni a filmet. Mentes volt a tipikus magyar kommerszfilmes kliséktől, de valahogy nem jött át. De fáradt is voltam. Reviczky karakterén azért jókat mosolyogtam, meg ez a 80-as évek is tetszett. A főszereplő Balsai Mónika aranyos, most nézem, benne lesz A martfűi rémben, arra el akartam menni statisztálni, csak nem volt jó az időpont.
-
Liza, a rókatündér
Omg ez meg mi volt ? Beszaras ,hogy ez magyar film. Mocskos jo lett
-
emiki6
veterán
A gondolkodó Varga Csaba - Nem jöttünk mi sehonnan sem
Jelenczki István filmje"Premier előtti vetítésen" volt szerencsém megtekinteni e filmet. Úgy érzem ezt a filmet (akár) minden embernek látnia kellene. Miről is szól? Rólunk, a nyelvünkről, ezáltal a gondolkodásunkról, a történelmünkről és a minket körülvevő népekről, stb.
Helyesbítek. Nem ajánlom mindenkinek, mert sokan nem hinnék el, nekik már úgyis mindegy.
Aki úgy érzi, hogy nem tartozik bele az imént említett rétegbe és felkeltettem az érdeklődését, az a filmet megtekintheti a Térszínházban
2016. január 23-án, szombaton 17 órakor,
a Magyar Kultúra Napján
1033 Budapest, Fő tér 1. Zichy kastély.És az értékelés: ez a leg 10/10 -ebb film, amit valaha láttam.
spammer: Nana, annyira azért nem vagyok fiatal, meg állítólag nem volt közöm cumisüveghez. :
-
aizen92
addikt
Léon: The Professional (1994) dir. Luc Besson

via.: tumbli.
-
emiki6
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Pár részt láttam, de már nem nagyon emlékszem.

-
Pearce
aktív tag

-
emiki6
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem azért kérdem, csak linkelt egy videót, ami adott időponttól indult. Fel sem merült bennem, hogy esetleg az autó magától menne és ilyen téren van egy baki. Azt hittem, hogy annyi, hogy érdekesen driftel, utána meg hogy gyorsított felvétellel próbáltak azt a látszatot kelteni, hogy a kocsi gyors.
-
válasz
Magnum_
üzenetére
Ez tényleg durva és hallatlan...

(#76819) zoltanz
Én nem olvastam, de állítólag a könyvben is ezek a leggyengébbek...

Tény hogy romló tendencia van a filmekben... ez látszik a bevételeken és az értékeléseken is.
És azért azis persze, hogy az előzőnél azért jobb lett érezhetően.
Nagyon kívácsi leszek tényleg jönnek e spinoff filmek meg ilyesmik, amikről pletykálnak... maga az univerzum nem rossz, lenne még mit elmesélni. Pl hogy alakultak ki a körzetek stb stb.

-
zoltanz
nagyúr
Megnéztem a Mockingjay 2-őt, semmi extra, de legalább nem unalmas mint az előző rész. Ha nem olvastam volna könyvben, 10/5-öt sem adnék rá. Ha az utolsó két részt egyben fel kellett volna venni, nem vágta volna haza az egész történetet, a 3 rész csak lóg a levegőben. (ezzel együtt az Éhezők viadalát.)
-
Magnum_
nagyúr
srácok! mondjak valami durvát?
Az új Transporter nagyon tetszett, élveztem

K jó 1x nézős film volt :-) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
anonymus89
üzenetére
Egy kis segítséget adnál, hogy itt mit kell nézni?
-
bigdady
nagyúr
Kémek hidja 8/10
a képet amit kap Jim a végén miért is kellene értenie? -
Bad Pritt
félisten
Nem is tervezik amúgy azt, hogy mégis behozzák mondjuk januárban a Creedet?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mit találtam ma csak úgy egészen véletlenül, hogy jobban megnéztem Kitt kanyarodását....

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
Én, Pán Péter
Finding Neverland5/10
Számomra egy nagyon átlagos és nagyon hatásvadász film volt. Nem rossz, de nekem kissé erőltetett.
Egy egyedülálló férfi
A Single Man1/10
Ez nem igazán jött át...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Emlékeim szerint azokon a délutánokon még a hegy gyomrában című sorozat is ment. Na az is valami volt

G. I. Joe
Meg volt még egy amibe egy fiatal gyerek ugyanolyan erős volt mint Jessi...

Tervbe van, hogy megnézem
). Nagyon jó a két főszereplő, különösen Victoria (Laia Costa). Bár volt egy-két furcsa, túlzó momentum, de ezek lehet csak számomra voltak meglepőek, lévén elég más jellem a srác pl., ráadásul a helyzet, amibe kerülnek se hétköznapi.