Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
jönni fog nemsoká egy újabb Deadpool trailer (PG14 és Red Band 2:24, IMAX 27 másodperc), utóbbi valószínűleg a SW7 előtt lesz vetítve az IMAX-es mozikban
plusz ugye Star Trek, Fantastic Beasts And Where To Find Them is lesz elvileg
-
james001
veterán
Star Wars Holiday Special by Dancsó
-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Brüno a legjobb.

-
-
Ispy
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én nem.
És megnéztem a Boratot is (9 évvel a megjelenés után), mert mindenki oda van, hogy a Borat az mekkora, hát nekem az sem jött be. Alpári katyvasz. Az Ali G-t viszont szerettem.
-
Pearce
aktív tag
válasz
aizen92
üzenetére
És ez már a harmadik feldolgozás. Az első a 2001-es német A kísérlet, majd az azonos című 2010-es Adrien Brody, Forest Whitaker-es film és itt az újabb változat.
-
-
aizen92
addikt
The Stanford Prison Experiment

Rotten: 85% - 81%
Imdb: 7.0
Nálam 8/10.Szerintem senkinek nem kell bemutatni a történetet, mindenki hallott róla a kötelező pszichológia órákon egyetemen/főiskolán, vagy más fórumokon. Nagyon rövid szösszenet akinek idegen lenne a dolog.
Az eredeti dokumentumfilmet még nem láttam, nem volt időnk anno levetíteni az órán.
Azt kell mondjam, hihetetlenül jól összerakott filmet kaptunk, rendkívül intenzív és provokatív alkotás.
Színészi játékok kimagaslóak. Érzed a feszültséget végig. Te is ugyanúgy megbotránkozol, elhajtod a fejed. Az igaz emberi természetünket adja vissza. Kirázott néha a hideg az biztos és néha fel is húzza magát az ember.Remek karakterdrámát sikerült összehozni. Minden színész egytől egyig hozza a magas színvonalat véleményem szerint. A zárójelenetben pedig az "őr" és a "fogvatartott" beszélgetése valami eszméletlenül megrázó volt. Hihetetlen mennyire sikerült átadni a történet és maga a kísérlet hangulatát.
A karakterfejlődések voltak szerintem igazán izgalmasak végig a filmben, és ezt a színészek milyen töretlenül adták át remek volt látni. Michael Angarano az őr és Ezra Miller harca, illetve a mindenható prof. Billy Cruduptaroltak. De nincs akkora szakadék a többi színész között se, a többiek is kiemelkedő színészi játékot nyújtottak, nincs gyenge láncszem a csapatban se közepes. 10/10-es casting.Így csak ajánlani tudom a karakterdráma rajongóknak. Nem egy hétköznapi film az biztos.
Rengeteg kérdést feltesz, de annál kevesebbre ad választ, gondolkodásra bíztatva így a nézőt. Ezt szeretem az ilyen filmekben, ezek miatt éri meg szerintem az, amit itt csinálunk.Talán a legnagyobb problémám az volt, hogy ezt most egyedül néztem végig. Ajánlott szerintem egy pár fős ember társaságában megtekinteni, mert rengeteg dolgot lehetne átbeszélni azzal kapcsolatban, amilyen kérdéseket felvet a film.
-
Dorian
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Torrente igazi proli film.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pohár
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
dehogy szereti, hányni tudok tőle
-
csadi0011
őstag
Megnézte valaki a Káosz Karácsonyra c. filmet? Igazából az érdekelne, hogy a többség véleménye miért rossz róla? Szerintem meg tudnám nézni még sokszor. Nem lett csöpögős, mégis megérintett. És a képi meg a hangi világ nagyon kellemes volt. Nem szeretem a "tömegfilmeket" meg a "tömegvígjátékokat", és azt hittem ez is az lesz, de egyáltalán nem éreztem. Volt benne 1-2 olyan poén, ami miatt lehet nem kedvelni a filmet, mert mintha azzal akarna más lenni, hogy eltúlozza a klisét.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Touché!
Bár Torrentet mindenki szereti. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ne kötekedj.. mer az ötödik liter után én is elkezdek
a Torrente-féle gagyik jöhetnek
de nem igazán úgy értettem a gagyit
tudod, van az a jelző, hogy annyira szar, h már jó. a Torrente is tulajdonképp valami olyasmi, bár az első rész még talán azért ennél is több volt. nemrég megnéztem a holland tahó családot Amerikában, nna az volt még egy ultragagyi film, de tulajdonképpen
azon is tudtam röhögni, na az is ez a bizonyos kategória volt -
gerii
addikt
Retekklubon SW mánia van

-
-
Pitterix
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Tudom, "ismerlek" már annyira.
Csak vicceltem.
Van egy olyan érzésem, Te nem igazán fogsz már a fogadnak való filmet találni, max, ha kompromisszumot kötsz.
Nehéz különben. Mint már írtam, mióta közétek kerültem és úgymond felnyitottátok a szemem, én sem tudok úgy filmet nézni, hogy ne keressem a hibát, a klisét, stb. Ezért ugrok neki párszor gagyinak, mert ott nincsenek elvárásaim, csak agy kikapcs, azt jóvan.
De ez a mai The Man from U.N.C.L.E. végre adott valamit, ami nem szuperhős és nem gagyi, szerintem-nekem. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Pitter, félreértesz. én egyáltalán nem favorizálom a gagyikat
én jó filmre, filmekre vágyok, amelyekben nem a kliséktől vagy vontatottságtól szenvedek, hanem az elején már megfog és nem ereszt egészen a végéig. ami hihető, ami nem gagyi, nem ezerszer lerágott. és legfőképp, nem csontig hájpolt.. lehet tőlem dráma is, horror is, vagy komédia.
de nem találok ilyet. egyszerűen az utóbbi hetekben csak a szart sikerült kifognom. pedig komolyan próbálom megválogatni a jelölteket, amiknek nekiszentelek két órát a szabadidőmből.. de így sem.
az a baj, h minden komolyabb, vagy jobb filmet láttam már, legalábbis nagyjából, amit meg még nem, az vagy nem izgat, vagy szar film és azért nem néztem meg ezidáig. esetleg mindkettő.ott van a T2 nyitó képsora... mostanában sokat nézem, lejátszómon próbálgattam a képi beállításokat. basszus, az a nyitó kép már, amikor mutatja a los angeles felé hömpölygő végelláthatatlan kocsisorokat, és alatta Fiedel tipikus atmoszférikus zenéje, hihetetlen.. könyökünkön jön ki, a 20 év alatt 800x láttuk és még mindig nem lehet unni, minden egyes alkalommal annyira adja a hangulatot h kész, sakk matt.
hát ilyen filmet vadászok én, ami már rögtön az elején letapaszt.
és minél jobban vágyok rá, annál jobban kapom épp az ellenkezőjét -
gyuromoj
veterán
-
kk831228
addikt
Valamelyik nap ment a film + - on ez : [link]
Most letöltöttem, egész jó kis dráma...
Tetszett... 
-
Tibiajax
nagyúr
Project Almanac
hd,futószalag szinkron
jajj, egyem meg a kis szívét ennek az amerikai tinimozinak, szegénykém annyira a mostani ifjúságra lett ráhegyezve – időutazás és annak egyetemes velejárói és következményei ide vagy oda- hogy majd kifolyt belőle a szerelem és a buli
szánalmas kis filmecske közvetlen a mai diákoknak csomagolva, akik nem vágynak másra csak az érzelmi tesztoszteronokra, lájkra, hatalmas bulira és pénzre, hogy vehessenek nagyobb telefont és még több virtuális szocialt
brrráoáá..
olyanokat már meg sem említek, hogy a kézi kamerás faszság ellenére azért mindig minden szépen rögzítve van, háttérben beszélgetést mindig tökéletes tisztasággal hallunk, minden egyéb zaj nélkül

annyira vicc ez a kis szar film, h az valami hihetetlen, de hát én vagyok a hülye, mégis mire számítottam
kuka -
-
A szar egy nagyon túlzó kifejezés... lehet nem az év filmje, de azért nem rossz.

Mellesleg pont a "jelen" sík zseniális színészi játékokat hoz... ebből látszik mennyire szubjektív ez a filmezés is.
Az tény hogy a cgi kicsit felemás (van ami nagyon jó, van ami meg gyenge), és a kémia sem működik jól az elmesélt történet szereplői között. De attól még nem rossz film...

-
Pitterix
őstag
Huh, ez ütött. Kiváló zenével megspékelt, kellően humoros akciómozi.
Nem igazán akartam megnézni, de így utólag (te jó ég, hány filmnél írtam már ezt.....) ez mindenképpen moziban nézős lett volna.
Azért arra figyelhettek volna, hogy a motorcsónakos jelenetnél ne látszódjon az operatőri csónak által gerjesztett sok-sok hullám.....
Ennek ellenére:9\10
Bakker ez tényleg cseszett jó volt!
-
gyuromoj
veterán

-
gerii
addikt
Moby Dick kritika - mondtam én hogy szar lesz...
-
BITBOYS
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Jó lett az új X-men előzetes:

[link] -
eeXaa
addikt
Nemtagadom, ezeknek a filmeknek is meg van a varàzsa, de miután megnèzem őket jövök rà, hogy megintcsak egy művészkedős stílusú túlélőshow-t làttam.. meg ugye a "képi vilàg" khmm..

...lehet bennem van a hiba, de attól mèg hogy vmiben, jó a duma, vagy a szokásostól eltérő kameramunka van, szàmomra màr nem jelent sokat. jelen esetben. szerintem nagyon érződik a Coen tesók stílusa. De mondhattam volna tarantìnót is a film egysíkúságàval kapcsolatban.
Bár remélem végre a HateF8 el kapcsolatban pozitívan csalódok...
De azért mernèk fogadni, hogy abban is a lényeg az lesz hogy ki fogja túlélni. -
eeXaa
addikt
Bone Tomahawk 2015
Nagy reményekkel indultam ennek a filmnek, de sajnos fargós nem vénnek való vidékes fanyar íztelen élettelen fos lett belőle.
3/10 -
Magnum_
nagyúr
The perfect guy
Ismeros tortenet, sokszor lattuk, itt athelyeztek szinesboru kornyezetbe.
Egynek elment. -
brownus
veterán
xmen a. trailer
got-bol a csaj fura... és ő galacticus?
-
Pearce
aktív tag
-
BITBOYS
addikt
Hidden Dragon Sword of Destiny Trailer
Donnie Yen
-
Dorian
félisten
válasz
spammer
üzenetére
Olyan szempontból nincs baj a gagyi filmekkel, hogy néha kell az embernek kiereszteni a gőzt és kikapcsolni az agyát, megnézni egy szuperhős-filmet, beb@szni négykézlábig vagy megdugni egy csúnya ostoba nőt.
De ezzel tisztában kell lenni, jól kell elhelyezni a teljes skálán.
A baj azzal van, hogy sokan ezt tekintik standardnak. -
spammer
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
Hiába magyarázod.
Az egyik filmet még 40+ év után is meg lehet nézni, a CGI hulladékokat meg majd pár év után sem már (vagy még frissen sem). Utóbbiak pont annyit érnek, hogy az emberek elrágcsálják a popcornt a moziban, aztán "jöhet a következő", mert kb. ennyire maradandóak.Igazából csak a mai gyerekeknek lesz igazán szar majd, akik ezeken a vackokon nőnek fel, mert ez a dömping megy mindenhol. És most majd jön a DC is, és ha nagyon nem lesz szerencsénk, akkor még a Star Wars filmekből is gagyi dömping lesz, mert az tuti, hogy az utolsó fillért is kipréselik majd belőle, és erősen kétlem, hogy nem fog a minőség rovására menni.
-
Dorian
félisten
válasz
Pearce
üzenetére
Mitől sznobéria, ha a kimondjuk a gagyi filmekről, hogy gagyik?
Értem, hogy akiknek ezek tetszenek, azok önértékelésének ennek kimondása fájdalmas, de attól még tény. Ilyenkor nem az ego-t kéne védelmezni, hanem fejleszteni az ízlést.(A film egy művészeti ág, és a jó filmekhez úgy viszonyulnak ezek a tucatfilmek, mint egy Dali festményhez Mucsajröcsögi Pistike mázolmánya)
-
törölt tag
Sziasztok!
Rövid leszek: Must Watch Movies of All Time.
Most kezdek csak elmélyülni az audiovizuális kultúra világában, szóval bármi jöhet.Köszönöm az esetleges tippeket, ajánlásokat, javaslatokat!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyönyörű. Fan Alien poszter.

-
Dorian
félisten
Kánikulai délután
Na elmennek a szuperhős filmek a csába. Ez egy 40 éves film, és a mai napig gyalázza a mostani felhozatalt...
Al Pacino mit alakít kölyök létére!
Nyilvánvalóan 10/10Pohár:
Pontosan ugyanaz a kettő: film - film. Vagy IMDb-n kategóriákra osztott a pontérték?
Mulatós stílusban Lagzi Lajcsi is bizonyára nagyon jó, de attól még egy fos marad. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Magnum_
üzenetére
Biztos hogy nem film lesz, sem sorozat. A linkelt oldal a knightriderheroes.com oldalra vezet, ott pedig alul ott van a Knight Industries Media INC neve, amely egy rendezvényekkel foglalkozó cég neve. Tippre valami jótékonysági esemény lesz.
És igen tudom hogy a sorozatban is Knight Industries van, de itt a MEDIA-ról van szó, ami egy tök más cég, és amelyből elvileg csak egy van.
-
pohár
félisten
-
Rx
aktív tag
A Fantasztikus Négyes (2015)
The Fantastic FourAzokat sajnálom akik pénzt adtak ki, hogy a moziban láthassák.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
x idő után megnéztem, hogy mennyi van hátra a filmből...mikor megláttam, hogy fél óra és eddig jóformán semmi nem történt...
+1óra és "komolyabb/erőteljesebb" akcióval még jobb is lehetett volna...Kate Mara és a jóindulatom miatt...inkább maradjunk az előzőnél
5/10 -
Magnum_
nagyúr
-
Pitterix
őstag
Sokáig nem akartam megnézni, mert valahogy nem bíztam benne. Ennek ellenére kellemes csalódás volt.
A töpszli királynő kemény még a Makulátlanjai nélkül is.
Azért eléggé megkeszekuszálták ebben a dolgokat. Vagy én vagyok ennyire gyappant?!Most akkor hogyan lehetnek ők a múltban, ha a skynet elpusztult és nem volt ahonnan aki visszaküldte volna őket? 
7\10
-
BITBOYS
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Erre gondoltam

De ha nem az sem izgat igazán, csak menjünk már
(#77403) brownus Eléggé jófélének tűnik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kutya topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)