Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Akkor csak a magyar nézettség lesz ilyen rossz? Nem sokan voltak a moziban. Persze most a magyar állapotok izgalmasabbak...
-
gerii
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Hail Mary
Nem voltak sokan a premieren az Etelében.
Jó volt, összességében a Marsi jobban tetszett filmben, itt egy kicsit gyengére vették a tudományos részeket. Rocky fasza volt, a buddy movie is jól működött Kennel.
A könyvet rég olvastam, nem tudom már mennyire hiteles, az indexes kritikus a film végét szidta, de az jó lett.
Megéri megnézni moziban
Kevés filmet nézek már, az idei másik a Nolan film lenne, de vannak erős kételyeim az utóbbi 3 filmje miatt....
-
gerii
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szegény Imhotepnek már elég halálos volt eddig is.
-
gerii
addikt
Nézem ezt az Afterburn filmet, Pozsonyban forgatták, a sztoriban európában hadurak uralkodnak, az egyik jelenetben egy kép elég sokat elmond a kis szaros országunkról:

Maga a film elég zsé kategóriás, úgy látszik Samuel L Jackson is rálépett Nicholas Cage ösvényére
-
gerii
addikt
F1
Fülessel néztem, nagyon fasza volt a hangtechnika ( leszámítva a kiherélt V4, vagy már sor 4? motorokat), és a versenyek is tetszettek.
Vagy 15 éve nem nézek F1-et, nem is fogok már, de ez jó film volt. Hajrá Räikkönen! -
gerii
addikt
Ezt csak úgy:
-
gerii
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Közben már megoldódott, bár hogy minek van ennyi előfizetésem, azt már nem is tudom...
-
gerii
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Amazon Prime-on nem dobja fel. Vagy fizetős?
-
gerii
addikt
válasz
NyalokAA
üzenetére
A JP1 egy műalkotás, nem csak valószínűleg.
A mostani fosban pedig ahogy mondták is, az emberek már megunták a sima dinókat. Lehet hogy igaz, lehet hogy nem, de manapság 5 másodperc alatt találhat egy gyerek dínós akármit a neten, a boltokban... Nem különlegesség manapság, úgy mint a 90-es években.
Ahogy más sem az, ezért sincs már egy normális hangulatos film csak elvétve. -
gerii
addikt
Mickey17-et nézem, hogy alig van foglalás az Etelében. Ennyire nem érdekelne senkit?
Olvastam a könyveket, nem egy kiemelkedő valami, de jópofa filmet lehet csinálni belőle. -
gerii
addikt
Uborkaszezon van, ezért olyan filmet kerestem amit még nem láttam soha, így bukkantam rá erre:
Egy asszony illata
Al Pacino nagyot alakított, tele van aranyköpésekkel a film, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyöngyszemeket kihagytam.
Ford Fairlane is elpirulna, olyan dumák vannak
-
gerii
addikt
válasz
shotika
üzenetére
Alien Romulus
A film elején a bolygón valami eszméletlen világot hoztak össze, jobb volt mint a Szárnyas fejvadász, és eszembe jutott a Dűne 2, hogy az milyen tiszta volt ehhez képest. Jelmeztervezőknek jöhet az Oscar bácsi, nekünk meg egy ilyen környezetben játszódó új film, Aliens 2 címmel!
A későbbi jelenetek, és cselekmény szerintem már túl sokat lopott az elődöktől, de maga a fiatalok sztorija, motivációja remek volt, lehetett őket sajnálni rendesen.
Az a bizonyos mesterséges személyCGI rettenete tök felesleges volt, más is lehetett volna.
A film vége meg ismét Ridley papa gusztustalan agymenését erőltette, az nem tetszett.Terhes nők/ kismamák rohadtul ne nézzék meg!
-
gerii
addikt
Most kaptam emailt, hogy a Skyshowtime megemeli a havidíjat 2000-ről 2800-ra. Biztos kell a pénz a Yellowstone befejezéshez...
Na de este szaggassák szét a Shai huludok a vásznat
-
gerii
addikt
válasz
paatrick
üzenetére
Az biztos hogy egy fos volt, másfél óra dumálás után már vártam hogy Magdi anyus is felbukkan-e egy fél órás pletyire.
Sokkal (de tényleg) izgalmasabb volt a rámpás ugratás werkfilmje a YouTube-on mint az egész rétestészta film. Simán lehetett volna egy rendes film, befejezéssel ennyi játékidőből, dehát a péééénz...
Ami még zavart hogy a rámpás és a mozdonyos jelenetet is irgalmatlan összegből igazából megcsinálták, de mindkettő filmbeli snittjei kb semmitmondóak, nem adják vissza az értük kibocsátott több ezer tonna szénmonoxidot sem, jó lett volna a cgi is.
Equalizer3 jobban tetszik, de tényleg. -
gerii
addikt
Imax teremben mennyire fognak fűteni vajon?
3 óra alatt azért oda lehet fagyni
-
gerii
addikt
Aréna CC-ben ma összefutottam Will Smith-el.
Bakancslista -1 tétel -
gerii
addikt
válasz
gerii
üzenetére
Meg is van, 25th reich
-
gerii
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ezt már én is betáraztam.
Nézzétek meg az Orc wars-t, az is fasza film.
Illetve, melyik film volt amiben egy náci óriás pókrobot is volt?
-
gerii
addikt
Ma megnéztem a Venomot, ha már most úgyis olcsók a jegyek. A nagy fintorgások ellenére ami övezte, szerintem egy barmi szórakoztató film lett. Egy baj volt vele, hogy lehetett volna még facsarni rajta

-
gerii
addikt
Ezt láttátok már?
Cameron alternatív Terminator jeleneteAz összes marvelfost elcserélném rá...
-
gerii
addikt
Meghalt R. Lee Ermey, az Acéllövedék őrmestere
Nagy arc volt, nekem a texasi láncfűrészes szerepe maradt meg a legjobban.
-
gerii
addikt
Annihilation:
A végét leszámítva ez is egy trailer-film volt, 5 nő mászkált az elvarázsolt erdőben és kész. A főhős flashbackjai totál értelmetlenek voltak, semmit nem adtak a filmhez, a vágásuk is zavaró volt nekem.
Macilaci viszont elég fasza jelenet lett, egy horrorban is megnyalnám a szám
A vége elég érdekes lett, én még azt is feltételezném, hogy utólag forgatták le.
Azt mondjuk nem értettem, hogy miért nem jelezte hogy a pasija földönkívüli. A végefőcím meg kiváló oled bemutató lett

A Netflix nagyon nem akar jó filmeket gyártani.
#értékelés
[ Módosította: Viszlát ]
-
gerii
addikt
válasz
emiki6
üzenetére
Válasz:
Stihl olajjal, 1:40-ben, mint a Simsonoknál

-
gerii
addikt
The babysitter:
Rég láttam ekkora idióta horrort, egynek jó volt.
-
gerii
addikt
Sci-fi és űrbuziknak egy jó kis doku stílusú film: The beyond
Stílusban inkább A. C. Clarke műveihez hasonló. -
gerii
addikt
válasz
Vikthor
üzenetére
Trailer alapján ez hozhatja Tommy és családja szintjét:
Devils gate
Estére megnézzük milyen. -
gerii
addikt
Bright: ez valami nagyon wtf volt. Nem tudtam eldönteni, hogy jó vagy rossz, de lehetett volna egy qrva jó film is.
-
gerii
addikt
The foreigner - tud még Jackie Chan, ha akar, jó film volt
Shot caller - remekül bemutatja hogy egy kis hiba hova vezethet egy durva környezetben. -
gerii
addikt

-
gerii
addikt
Akinek nem tetszett a SW, tegyen egy próbát a Skyline folytatásával, a Beyond Skyline-nal. Fasza kis film lett, arra biztos adtok 10/10-et

-
gerii
addikt
Azt nem tudjátok, hogy a Jurassic Park filmek BD-n magyarul megjelentek-e (egy kötetben)?
Jó lenne szinkronosan beszerezni. -
-
gerii
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ha már Bay:
Minap néztem a Bad Boys-t, és annyira szembeötlö volt, hogy Téa Leoni és Megan Fox tök ugyanúgy néznek ki. Volt ott is casting rendesen.
Leoni viszont qrvára nem tudott normálisan beszélni a filmben, az alsó állkapcsa nem is mozgott, nem csoda, hogy kikopott. -
gerii
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Ahogy a mesékre is beülnek az óvodások, úgy erre is megvan a nem túl idős korcsoport, akiknek a CGI/ zúzda az élmény, ezért megnézik. Majd megunják, besokallnak, de követi őket a fiatalabb népesség. Szóval szarra mindig lesz vevő

-
gerii
addikt
Megnéztem a Blade Runner 2049-et, nagyon szép volt a fényképezés, a díszletek, de kb ennyi tetszett belőle igazán. A sztori nem volt nagy szám, és baromira elnyújtották.
A film után megvettem életem első BD filmjét, a Pearl Harbourt
MM turkálóban 2k-ért van sok film. -
gerii
addikt
Olyan mintha a nevedben adnának le egy szar munkát. (Már ha feltételezzük, hogy alapból jó munkát csinálsz
)
+ Gondolom az új vezetőséggel megállapodtak, hogy nem baszogatják őket - eddig tartott.Más:
A tegnapi szemüvegemről kiderült, hogy sima3D, szóval vehetek azt is, pedig valahol tuti van pár pár darabom... -
gerii
addikt
IMAX-os szemüveg ugyanaz mint a sima 3D-s termeké?
-
gerii
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A halottakon kívül a CGI is ótvar volt, de nagyon. Viszont volt pár jó poén,
whoreologist 
Mondjuk a Transzi 5 sem lett egy műalkotás.
-
gerii
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az biztos, hogy ez a King Arthur ritka nagy fos film lett (tőle meg végképp). volt benne minden baromság, de egy kerek történet nem jött ki.
UNCLE-t folytassa inkább, annak volt stílusa, vagy térjen vissza a gettófilmekhez.Amit sajnálok, hogy nem jutottam el rá moziban (bezzeg a King Kongra igen...), az a Galaxis Őrzői 2. Mennyi jó maszk, díszlet, és ötlet, szín, forma volt benne, csak néztem. A történet sem lett rossz, kicsit családira vették, de tetszett., a díszlettervezőknek remélem sok munkájuk lesz, mert az nagyon ott volt.
-
gerii
addikt
válasz
pohár
üzenetére
Ernest Cline: Ready Player One - azonnal elolvasni!
Nem is tudom, hogy oldották meg a qrva sok jogdíjat, DeLorean, Freddy, HarleyQuinn, Deadpool?, Tron, IronGiant, stb...
-
gerii
addikt
LEATHERFACE trailer

-
gerii
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
A 4-es a bosszúállókat.
-
gerii
addikt
Circle:
Ezt a filmet kellene levetíteni minden agymosott idióta észbúkos önfotózó majomnak, és betenni őket egy ilyen kísérletbe egy évre.
Emma Watson jól játszott, sajnos ez lesz a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Microsoft Excel topic
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest