Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
james001
veterán
Az új Pókmanusban amúgy cameozik Stan Lee?
-
zoltanz
nagyúr

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pali1119
tag
válasz
cyberkind
üzenetére
"50-ből készült hozott 137et, azért ez elég jó."
Világviszonylatban hozott annyit, amcsiknál bukta volt. Ugyanúgy, ahogy a Last Stand Schwarczival vagy a 2012-es Dredd. Ezekből nem nagyon lesz folytatás, Arnold utóbbi évekbeli filmjei mind bukták Sly-jal egyetemben, a Feláldozhatók kivételével, de hát ott nem csak ők szerepelnek.
-
dokee78
félisten
Tegnap késő este óta darálom az X-meneket.
Az X-men 2,X-Men Origins: Wolverine,X-Men: First Class,The Wolverine-ben nem cameozott Stan Lee? -
Bad Pritt
félisten
válasz
littlelion21
üzenetére
Ha lehet hinni ennek az oldalnak, az Avatar 350 milliót hozott otthoni forgalmazásban. Holy shit!

-
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind
üzenetére
Akkor rosszul emlekeztem, valahol regebben honapokkal ezelott neztem ra utoljara.
A Dredd-nek lehetne eppen
Errol jut eszembe a The Raid Redemption-nek The Raid 2 : Berandal kozvetlen folytatasa lenne?Mondjuk nyilvan
-
-
TazLeacher
nagyúr
The Wolf of Wall Street - A Wall Street farkasa
Nagyon jó film volt, ennek tipikusan én vagyok a célcsoportja. Egyáltalán nem tűnt hosszúnak, végig élveztem, és fenntartotta a figyelmem. Nagyon jól volt összerakva, a motivációs dumák jól át lettek véve, aki hallott már ilyet vagy hasonlót, az tudja miről beszélek. A történet jó volt, tele volt jó dumával (kedvenc jelenetem az FBI-os hajós jelenet). Hagynom kellett egy kicsit ülni a filmet. Első megnézésre azt mondtam volna, hogy egyszer nézős, de már másnap azon kapta magam, hogy megnézném még egyszer. Utoljára a Django-val voltam így, hogy kellett érnie egy kicsit, azóta az egyik kedvenc filmem. Ez nem hiszem, hogy az lesz, rendben van, többször meg fogom még nézni, ott a helye a BD gyűjteményben. 8/10. Sajna a 9-es kategóriába már nem fér be. Ja, igen. A dugás-káromkodás-drogok hármasa. A káromkodás nekem nem tűnt soknak. Vagyis nem többnek, mint amit a helyzet és a valósághű ábrázolás el ne bírt volna. A drogok ilyen szempontból a helyén voltak kezelve. A dugásos téma az valóban kicsit túlzásba volt víve, főleg az ilyen tömegszexes jelenetetek az irodában, repülőn, meg hasonlók, ez még az éppen belefért kategória. De akinek annyi jött le a filmből, hogy ez csak erről a három dologról szólt...az inkább nézzen mást, ez nem az ő filmje.The Hunger Games: Catching Fire - Az éhezők viadala: Futótűz
Nagyon ritka esetek egyike, hogy egy tökéletes folytatást kapunk, ez viszont az volt, hatalmas plusz pont ezért a filmnek. Pontosan azt kaptam, amire számítottam az első rész alapján: bugyuta, értelmetlen és semmitmondó párbeszédek, logikátlan cselekedetek, unszimpatikus szereplők és hatalmas logikai bukfencek. (Ez nem tudom kihagyni, úgyhogy itt a kedvenc: a csajszi meg a csávó térdig ülnek a kis édesvizű tóban, mosakodnak, meg ilyenek, erre Peeta farigcsál magának fából egy poharat, beveri a fém csapot a fába, és onnan iszik egy jó pohár vizet...MI VAN? Tényleg sokkal egyszerűbb, mint inni a tóból...). Tehát meglepetést nem okozott. Mindezeken felül a film rohadt vontatott. Az első részben felhozott alapvető problémákat, amelyek nagy része itt is megmaradt, most nem vesézném ki, mert itt akár pozitívum is lehetne, hogy legalább következetesek voltak. Ez a film rossz. Nem nagyon, de a vasárnap du.-i RTL2-s kategórián túl nem igazából juthat. Egy amolyan bambulós, "ne gondolkozz, csak nézzed" kategória. 5/10 nagy jóindulattal. -
lacy86
addikt
Escape Plan
Nah nezzuk mit produkalt a ket oreg!

Remelem nem fogok ugy jarni vele mint a Wall Street farkasaval ( 1 ora utan kikapcsoltam
) -
spammer
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Nekem is megvannak ezek a jó kis VHS-ek, ezeket még nem cseszte szét (annyira) a Lukács.

-
student
őstag

milyen láma ez a tűzokádó robot, erősen thor1 koppintás
úgy látom nem csak nekem szúrja a szemem

-
Ace owner
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mire fel ez a hatalmas utálkozás? Ennyire nem tetszik a Godzilla?

-
ígyvanferi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Na köszi Hatodik érzéket sem nézem már meg.

-
Ace owner
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem az volt az újdonság hogy van, hanem hogy hogyan néz ki, olyan jó lett volna meglepődni a moziban rajta..
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
Ezt egyébként nem teljesen értem miért ekkora SPOILER, hogy lesz benne egy repülő szörny is. NEMSPOILER képzelem, hogy elrontotta most az élményt, hogy megtudtad. Mert mondjuk ha valaki azt SPOILER-ezte volna el, hogy a Hatodik érzékben Bruce szellem, NEMSPOILER megérteném a fejet falbaverést. Na de ez egy mezei szörnyes akciófilm. Ki nem szarja le, hogy valami repülő izé is fogja benne rombolni Tokiót?
Leírok még egy spoilert, jól vigyázz, ha még nem láttad a Titanic c. filmet: a címszereplő hajó elsüllyed benne! -
Ace owner
addikt
Jópár napja direkt nem nézek egy Godzillás hírt sem, nehogy megtudjak olyat amit nem akarok. Erre Szirmai mit vág be a végére? Azt a tetves repülő dögöt teljes életnagyságában..
Szóval a Pókemberes videója végét ne nézzétek meg ha nem akarjátok látni. -
Zjunior
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
Mi jön ma?
Új Star Wars bejelentés? -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Pont most hallottam róla először, a Big bang theory-ben

-
callmeakos
veterán

Boldog Star Wars napot mindenkinek. Ennek örömére ma, én is Star Wars napot tartok (kizárólag 4-5-6). (amíg nem jön a WTCC![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akit érdekel van már magyar felirat a Space pirate Captain Harlock CGI filmhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pohár
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
meghajapjak, gyeje ide!

-
prolad
addikt
The Divide
Többen írtátok,hgy érdemes megnézni,tényleg az.
9/10 -
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Az jó is volt bizony.
Most, hogy a hajrájába ért a Godzilla gondolkodtam el, hogy mennyire jól indult reklámkampány volt az Oppenheimer előzetessel meg a képekkel és mennyire szar lett a végére, mindent lelőttek. Kár érte.genndy: Inception trailernél a zene nagyon ott volt, meg sokat sejtető lett, az is jó választás.

-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, ő, de Az Elsők fimben nem nagyon adta vissza teljesen.
Nézd meg ezt: [link]. Itt azért kicsit ütősebbek a képességei. Konkréte az immortality és a healing factor már mondhatni mindenre elég, de akkor még ott a többi, de hát ez bele is fér, mivel démon
, ezzel szemben a filmben max mint egy csicskás.(#40238) james001
De még azok a kiírások, amik az elején vannak, amikor bemutatják a szereplőket, na már azon is lehet röhögni
-
james001
veterán
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Na akkor mindenképp rájuk keresek

-
dokee78
félisten
válasz
J0shu4M1ll3r
üzenetére
Ő lenne az isteni erejű Azazel?
-
Bad Pritt
félisten
Szerintetek amúgy melyik a legjobb trailer? Tökmindegy, hogy milyen hosszú, meg hogy miért, csak ami úgy, mint filmelőzetes a legjobb nálatok.
-
callmeakos
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezt csak úgy nektek esti zenének.

Jó éjszakát.
-
james001
veterán
Néhány random film amiket a napokban néztem meg:
A Dög (Feast)
Ez a film bakker nem tudom hogy maradt ki eddig nekem,de nagyon király volt. Az az igazán jó értelmű hülyeség volt,olyan Tarantino/Rodriguez féle. Egy csomót röhögtem is rajta,főleg akkor amikor a rocker csajt fejbe k*rják
És ahogy láttam Ben Affleck és Matt Damon keze is benne van,respect nekik
Ahogy láttam van 2. része is,kíváncsi vagyok az milyen lett.
9/10Pokoli Édenkert (A Perfect Getaway)
A háromnegyede unalmas és vontatott volt,aztán a végén a csavar kicsit feldobta. Chris Hemsworth-öt először fel sem ismertem a nagy szöszi haja nélkül
4/10Don Jon
Néhol erőltetett és uncsi volt,de azért jót lehet rajta röhögni,eléggé beteg a film azért
Scarlett néni meg huhh... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
7/10Holnap Wolf Street Farkasa,meg ha megtalálom a Dög 2. részét akkor talán még az is

-
Ha jól emlékszem, már írták, hogy van japán eredeti, azt nem láttam, de ez tetszett. Szerintem pont jó egy romantikus-szamurájos történetnek. Talán még egy mozit is megér volna...
6,8\10
-
dokee78
félisten
válasz
Ace owner
üzenetére
Ez Top 5 nálam,imádom,autók,fegyverropogás,2 kemény,de vicces zsaru,ércelődések.
Taken 1-2 szintén megvolt.
Ez mind a 3 annyira tetszett,hogy a gépen van a kedvencek között.Sőt este lesz a Viasaton azt hiszem a Szikla.

Tudom,hogy nem igazán akció,de a Joe,valaki magyar feliratot.

-
Ace owner
addikt
válasz
dokee78
üzenetére
Bad Boys 2. Ott van minden

-2 fasza csávó
-néhol eröltetett poénok, néha ütősek
-robbanások
-autók repkednek mindenfele
-Michael Bay
-csajok
-robbanás
-lövöldözés
-adrenalin
-Michael Bay
-Hummer
-drog
-tipikus főgonosz drogbáró
-végén komplett hadsereg
-lövöldözésElég akciót tartalmaz, biztos láttad már de nagyon jó film, sajna én fél éve láttam úgyhogy még emlékszem rá, még egy év és elfelejtem azt nézhetem is újra

-
dokee78
félisten
Elsősorban akció film rajongók TOP10 listájába bepillantanék.
Legyen benne lövöldözés. -
Integra
titán

-
Huma
addikt
válasz
Realradical
üzenetére
Köszi, az már megvolt. Háromszor is. Jó film.
-
oriic
HÁZIGAZDA

Jóvanna, lusta vagyok.
-
Bad Pritt
félisten
Sokat kell még tanulnod úgy tűnik, Oric padawan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokee78
félisten
Nymphomaniac 1-2 65%

-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Különben is, jeleztem a szpojlert!
Szóval a Pókemberes videója végét ne nézzétek meg ha nem akarjátok látni.
!!