Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
fateless
üzenetére
Nem, azt nem láttam, de ezek szerint jobb is.
Részemről a 3. a Resident Evil: Extinction - A kaptár 3. - Teljes pusztulás (2007). Általában elég jól meg tudom tippelni, hogy valami érdekel-e, így 5 alá ritkán kell pontoznom. Direkt meg nem nézek sz@rt, ami nem érdekel...persze néha sajna így is rászaladok.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
devil-k
üzenetére
Éééééés.....igen. Befutott a Watchman mellett a másik 2 pontos filmem: Betörő az albérlőm. Ez is egyedi valamiben: életem első és utolsó filmje, amiről kijöttem a moziból.
Még 1 db filmre adtam 2 pontot, de az biztos nem fog itt előkerülni.
1. Fekete könyv - 0
2. Antwone Fisher története - 0
3. Láncra vert igazság - 0
4. Fekete hattyú - 4
5. A segítség - 0
6. A csíkos pizsamás fiú - 8
7. Mindenképpen, talán - 0
8. Játsz/ma - 8
9. Cape Fear- A rettegés foka (Robert De Niro) - 8
10. Dolores Claiborne - 0
11. Trükkös fiúk - 0
12. Ray - 0
13. Az utolsó skót király - 7
14. Egy botrány részletei - 0
15. Betörő az albérlőm (Coen testvérek) - 2 -
TazLeacher
nagyúr
Tegnap elkezdtem nézni a Her-t, mert sokan ajánlották. Hogy őszinte legyek nekem nem jött be az első 1 óra után, amikor is elaludtam. Kérdezném, hogy ha az első 1 óra hangulata nekem nem jött át, akkor van értelme végignézni? Van benne valami csavar, vagy történik benne valami? 99%-ban amit elkezdek, azt befejezem, de ez nekem egyelőre rohadt unalmasnak tűnt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tudtam én...
életem egyik legrosszabb filmes élménye. Ma már szó szerint SEMMIRE nem emlékszem belőle, csak arra, hogy nagyon rossz volt. Egy szempontból egyedi: amire 2-est adok, az olyan film, amit nem tudok végignézni, ezt végigszenvedtem.Egyébként ahogy látom kicsit máshogy "értékeljük" a pontokat. Nem csak veled, elég sok emberrel.
-
TazLeacher
nagyúr
Ez jó móka, beszállnék én is...jövök borzolni az idegeket, meg kelteni az indulatokat.
A nullásat nem láttam...Halálos Iramban 6 - 5
Vasember 3 - 7
Melankólia - 0
Enemy - 0
Donnie Darko - 0
Watchmen - 2
Transformers (akármelyik) - 7/5/5/0
The Road - 6
The Man from Earth - 7
American Psycho - 0
Keresztapa - 10
Warrior - 7
District9 - 6
Viharsziget - 8
Moon - 7
The Mist - 6 -
TazLeacher
nagyúr
47 ronin
Az idei év eddigi legrosszabb filmes élménye. A japánok szerintem sírnak, hogy egy ilyen filmet hoztak össze egy legendájukból. Unalmas párbeszédek, gagyi harcjelenetek, rettentően buta karakterek és jelenetek. Ez tipikusan az a film, aminek sosem lett volna szabad moziba kerülnie, ez a DVD/TV piac egyik kiváló gyöngyszeme lehetne, Van Damme filmek tökéletes mai megfelelői. Régóta volt ilyen, de sajnáltam a vele töltött időt, inkább le kellett volna feküdnöm időben, azzal többre mentem volna. Részleteiben nem lenne rossz, de összességében egy semmi. A legdurvább, hogy még azt se tudom mondani róla, hogy rossz film. Semmilyen. Kis odafigyeléssel egy egész jó kis film kerekedhetett volna belőle, de látszott, hogy gyorsan túl akartak lenni rajta. Az Éhezők viadala ehhez képest egy mestermű, mégsem tudok rá 5/10-nél rosszabbat adni, mert alapvetően nincs tele akkora hibákkal, csak az összhatás lett halovány. -
TazLeacher
nagyúr
The Wolf of Wall Street - A Wall Street farkasa
Nagyon jó film volt, ennek tipikusan én vagyok a célcsoportja. Egyáltalán nem tűnt hosszúnak, végig élveztem, és fenntartotta a figyelmem. Nagyon jól volt összerakva, a motivációs dumák jól át lettek véve, aki hallott már ilyet vagy hasonlót, az tudja miről beszélek. A történet jó volt, tele volt jó dumával (kedvenc jelenetem az FBI-os hajós jelenet). Hagynom kellett egy kicsit ülni a filmet. Első megnézésre azt mondtam volna, hogy egyszer nézős, de már másnap azon kapta magam, hogy megnézném még egyszer. Utoljára a Django-val voltam így, hogy kellett érnie egy kicsit, azóta az egyik kedvenc filmem. Ez nem hiszem, hogy az lesz, rendben van, többször meg fogom még nézni, ott a helye a BD gyűjteményben. 8/10. Sajna a 9-es kategóriába már nem fér be. Ja, igen. A dugás-káromkodás-drogok hármasa. A káromkodás nekem nem tűnt soknak. Vagyis nem többnek, mint amit a helyzet és a valósághű ábrázolás el ne bírt volna. A drogok ilyen szempontból a helyén voltak kezelve. A dugásos téma az valóban kicsit túlzásba volt víve, főleg az ilyen tömegszexes jelenetetek az irodában, repülőn, meg hasonlók, ez még az éppen belefért kategória. De akinek annyi jött le a filmből, hogy ez csak erről a három dologról szólt...az inkább nézzen mást, ez nem az ő filmje.The Hunger Games: Catching Fire - Az éhezők viadala: Futótűz
Nagyon ritka esetek egyike, hogy egy tökéletes folytatást kapunk, ez viszont az volt, hatalmas plusz pont ezért a filmnek. Pontosan azt kaptam, amire számítottam az első rész alapján: bugyuta, értelmetlen és semmitmondó párbeszédek, logikátlan cselekedetek, unszimpatikus szereplők és hatalmas logikai bukfencek. (Ez nem tudom kihagyni, úgyhogy itt a kedvenc: a csajszi meg a csávó térdig ülnek a kis édesvizű tóban, mosakodnak, meg ilyenek, erre Peeta farigcsál magának fából egy poharat, beveri a fém csapot a fába, és onnan iszik egy jó pohár vizet...MI VAN? Tényleg sokkal egyszerűbb, mint inni a tóból...). Tehát meglepetést nem okozott. Mindezeken felül a film rohadt vontatott. Az első részben felhozott alapvető problémákat, amelyek nagy része itt is megmaradt, most nem vesézném ki, mert itt akár pozitívum is lehetne, hogy legalább következetesek voltak. Ez a film rossz. Nem nagyon, de a vasárnap du.-i RTL2-s kategórián túl nem igazából juthat. Egy amolyan bambulós, "ne gondolkozz, csak nézzed" kategória. 5/10 nagy jóindulattal. -
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Re.: TNMNT
Nekem tetszett, hozta a klasszikus feelinget. Főlet Michelangelo a maszkos poénjával...pont kb. mint régen. Nem tudom, de szerintem jó lesz, én csipáztam anno a mesét.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ha majdnem, akkor sajnos nem tudok mit tenni. Nekem elég volt végignézni a találati listát, és a 9. találatra kidobott
ProVideo: 2014. áprilisi megjelenések - DVDEXTRA hírek
A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street); BD: A Wall Street farkasa ... A fenti bemutató csupán tájékoztató jellegű, a kiadó a megjelenésitalálatra kattintva már meg is volt a dátum. De ha túl nagy meló, akkor én kérek elnézést.
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap belenéztem a Gyűrűk Ura első részébe, és most esett le, hogy az elején Frodó és Gandalf miről is beszélnek, amikor azt említik, hogy az "eset azzal a sárkánnyal", és, hogy Gandalf csak "kilökte Bilbót az ajtón"...nekem ez új volt, mert nem olvastam a Hobbitot. Egyáltalán nem tudatosan néztem bele, de meghallottam ezt a beszélgetést, és a homlokomra csaptam...neee.

-
TazLeacher
nagyúr
Sleepers (Pokoli lecke)
Ez valahogy nekem eddig kimaradt. Nem értem, hogy mostanság miért nem tudnak ilyen filmeket csinálni...nagyon jó volt, régen nem láttam ilyen jó filmet. Nem fér bele a kedvencekbe, és nagyon nem az a tipikus többször nézős fajta, ezért "csak" egy brutál erős 8/10.
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
A napi recska kimaradt...mert az aztán nagyon a tárgyhoz tartozna, hogy ki, kit hogy ku*na szét...mert ez aztán nagyon kell ide...akármennyire is nem csipázom mondjuk azt, akit nem nevezünk nevén, és nem értek vele egyet, az vitathatatlan, hogy filmekről beszél.
Nagyon régen olvasom a topicot, jóval régebben, mint akár az első kommentet is írtam volna ide, emlékszem még az itt sokak által emlegetett "régi időkre". Speciel még a kettőtök vitája is jobban szórakoztat, mint az olyan jellegű posztok, hogy, hogy "felhígul a topic", meg "mi lett ebből a topic-ból"...
Mert a 148. csöcsös képet berakni, majd utána kommentelni valami hasonló színvonalasat, ami kb. egyenértékű a "szúrnám!"-mal...na, ez szerintem meg rohadtul nem fontos. Főleg mondjuk olyan emberek szájából, akik 3 kommenttel előtte még azért panaszkodtak, hogy milyen lett a topic. Persze, tudom, a "nagy öregek" ebben a topicban egyfajta sérthetetlen státuszúak és mindenhatóak (amikor a jogaik nem érvényesülnek eléggé, akkor volt is rá példa, hogy elhagyták végleg ezt a topicot), de ez eléggé a más szemében a szálkát esete.
Külön megjegyezném, hogy kimondottan NEM rólad van szó, a fenti rész kizárólag ezen helyzetértékelő hsz-ed kiegészítése kívánt lenni, csak, hogy kerek legyen a képlet.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
birorichard
üzenetére
Szerintem a kategóriája egyik legjobbja.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom, hogy volt-e már, de
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
12 év rabszolgaság
Szerintem meg sok minden, csak nem kőkemény. A Django az alapvetően más megközelítésétől függetlenül éreztette azt, ami ebből a filmből hiányzott: az igazságtalanságot. Egyszerűen nem tudtam "beleélni" magam a filmbe, valahogy nem kapott el az az érzés. A Django esetében valamiféle elégtételt éreztem p. amikor Django kezébe kerül a korbács...itt semmi. A drámai rész maradt ki, az egész karakter olyan tesze-tosza lett, valahogy nem jött át a tragédia. Persze, az agyammal felfogtam, hogy mennyire igazságtalan, ami vele történt, de nem hatott a film a "lelkemre", valahogy nem tudott megérinteni, ami valószínűleg a film, és nem a történet hibája. Eleve úgy gondolom nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni a kontrasztra: ahhoz, hogy átérezzük rendesen a tragédiát, ahhoz kellett volna egy hosszabb bevezetés, ahol megismerjük a főszereplőt, szimpatizálunk vele, látjuk a kedves kis életét, majd innen kerül a sötét mocsokba. Ezzel szemben ez a filmben mindössze annyiban nyilvánul meg, hogy egyik nap öltönyben van, 5 perc múlva meg megkötözve...és a sötét mocsok sem olyan sötét. Amikor elkapják sem szimpátia nem alakult ki bennem a főszereplő iránt, sem nem tudtam, hogy igazából mit veszített valójában...és ez sajnos az egész film alatt sem változott. Semmi olyat nem tesz a főszereplő, ami miatt kedvelni lehetne, vagy együtt érezni vele. Az asszony tragédiája (akitől elveszik a gyerekeit) is nagyobbnak hat, mint a főszereplőé. És úgy igazából nem történik vele semmi érdemi...ide megy, oda megy, kicsit hegedül, házat épít. Mindezt úgy, és olyan környezetben, mintha egy nyári táborban lenne. A másik nagy hiba, hogy ha nem tudom, hogy 12 év az a 12 év, akkor tippre azt mondom, hogy 6 hónap...semmi nem éreztette a filmben, hogy ő mennyit szenvedett, mennyi megpróbáltatáson ment keresztül. Nagyjából úgy jött le, mintha annyi történt volna, hogy fél év kényszermunkára küldik. Kb. ennyi.
Ettől függetlenül tetszett, jó film volt, de kétlem, hogy bármikor máskor megnézném, amikor van 2 órám filmet nézni, biztos, hogy mást fogok. 7/10-et adok rá.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Szerintem is. Bárányok hallagatanakkal kezdeni, és a többi ezt egészíti ki infóval. De ez az alap film, ehhez kellenek a plusz infók, és nem fordítva.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Zoo123
üzenetére
Nincs ebben semmi bántás. Ahogy a forgalmazót nem érdekli az én anyagi helyzete, engem meg az nem érdekel, hogy máshol mennyibe kerül. Ha itthon is 180 Ft lenne a benzin ára, akkor - még a jelen jövedelmi viszonyok mellett sem érdekelne. Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy amikor valami kint kevesebbe kerül, akkor mindig rá lehet fogni valamire (vám/szállítási költség...ez+az), hogy ezért kerül itthon drágábba, amikor viszont ugyan annyi, akkor meg azt lehet mondani, hogy "de kérem szépen, máshol is ennyibe kerül"...
És igen, én vagyok döntési helyzetben, nem létszükség -> kevesebbet megyek moziba. Megvárom a BD megjelenést, és ha olyan a film, akkor megveszem. Jól kicsesztek velem...én ugyan úgy megnézem (vagy így, vagy úgy), viszont mind a forgalmazó, mint a mozi zsebében kevesebb pénz marad. Persze, meg lehet utána magyarázni, hogy miért...de "miért"-ért nem adnak kenyeret a boltban.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
callmeakos
üzenetére
Egyre jobban redukálom le a mozizások számát. Már csak akkor megyek, ha valami tényleg olyan van (utoljára pl. a Hobbiton voltam decemberben). 2 főre a jegy 3.200 Ft...rájön a benzin, az idő, miegymás, sima 4.000 Ft. Egy nem 3D-s filmet 5-6.000 Ft között meg lehet kapni BD-n...kicsit szerintem elgurult a gyógyszer.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
HuMarc
üzenetére
Ezeknek a filmeknek nem a "mi" realitásunkhoz és logikánkhoz kell hűnek lennie, hanem a saját maga által felállított világéhoz. És sajnos ezen elég sok film elvérzik, ettől függetlenül van sok, ami nem. Tehát a realitás és a logikaiság nem a valósághoz való viszonya számít.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Én meg erre azt mondom, hogy nem lehet a filmet külön szedni. Ezt a filmet 3D-re, nagy TV-re, vászonra tervezték. Ez így egy egész. Otthon 32"-os TV-n a DVDRip-et nézve valószínűleg tényleg nem az, amit vártál...(ne tudom, hogy Te hogy nézted, csak mondom)...ez kb. olyan, mintha egy komolyzenei koncert Blu-Ray-t hallgatnál a TV hangszóróján, majd közölnéd a végén, hogy a kép szép volt, de ez így magában kevés, mert a hangok nélkül sajnos semmit nem ért, azok pedig így elég sz@rok voltak így a TV hangszórójáról...úgyhogy ez így egy sz@r. Igen, mert nem arra találták ki. Az atmoszférának ugyan úgy része a képi világ (és ez bármelyik filmre igaz), és ha azt nem tudod rendes tehnikával megtámogatni, akkor logikusan csökken az élvezeti faktor. El kell fogadni, hogy egy ilyen filmnek vannak követelményei...nem techdemo attól, hogy látványorientált, ahogy a musicalek sem azok, azért, mert azok meg hangorientálak, és a Keresztapa sem egy rádiójáték, azért mert ott a képi/hangi világ háttérbe szorul a történettel szemben...minden film úgy egész, ahogy van.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
BenHans
üzenetére
Szerintem félreértetted. Amit leírt, az valóban igaz: kutyát két okból dobunk tóba. Ha nem megy be, és Te be akarod dobni, vagy ha tégla van a nyakában. Ennyi. De ha Te tudsz harmadikat....(vagyis van még 1 "extrémebb", amikor a kutya élvezi, és játék.)
Ő egy szóval nem írta, hogy ez normális, de ami igaz, az igaz, kutyát ebből a két okból "dobunk" (szerintem talán itt hasznosabb lett volna a dobnak) vízbe. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Szerintem jóval gyengébb. Az sem volt különösebben nagy szám, de egyszer láttam, és akkor úgy gondoltam, hogy jó. Ebben a kategóriában amúgy is az Eden Lake a király.
Na, ez nem ilyen. Kb. 3 hete láttam, és vissza kellett néznem a trailert, hogy beugorjon a cselekmény. Mondjuk legalább egy kis csavar van benne. Egyszer megnézheted, annyira nem rossz, de sokat ne várj tőle.
-
TazLeacher
nagyúr
Carrie - 6/10
Nem láttam sem az eredetit, sem nem olvastam a könyvet. Elég sok fanyalgó véleményt olvastam már róla, de szerintem közel sem volt annyira rossz. Kicsit együgyűek a karakterek (de gondolom ez a könyvből van), de ezt még rá sem lehet fogni a mai divatra, mert ez nem mai alapanyag. Szerintem kimondottan jó volt a felvezetése a filmnek, de nekem hiányzott még belőle fél óra. A film 90%-ban vezeti fel az utolsó kb. 5 percet, ami viszont - egy ekkora rávezetés után - elég ingerszegény volt. Valahogy azt vártam, hogy nagyobban "robban" a vége. Falhoz csapkodott 1-2 embert, aztán ennyi. Kár érte, de a rá fordított időt nem bántam meg, annál jobb volt, mint amire számítottam.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Predator2
üzenetére
fezlergabor:
A kérdés az volt, hogy melyikhez szükségesek az előző részek...Látom javítottad.
Szerintem igazából egyik sem olyan, ami nem élvezhető az előző részek nélkül. Ebből egyedül a Texasit nem láttam, de az megint valami hóka-móka rész, simán nézhető. A Bourne-ban van talán valami utalás, de simán nézhető a nélkül is, a Sikoly 4-ben is vannak visszaköszönések, de semmi lényeges.
Mondjuk én ebből a listából egyik filmtől sem voltam elájulva, ha nem láttam volna őket, akkor sem lettem volna szegényebb. A Bond fanatikusoknak biztos nagyon jó a Skyfall, nekem semmi extrát nem adott.
-
TazLeacher
nagyúr
Az Oldboy nekem kimaradt, ami sokak szerint elég jó. Ez a 2003-as verzió? Mert olvastam, hogy készül remake, de egy 2003-as filmből? Azt hittem ez valami régebbi film...erről van szó?
-
TazLeacher
nagyúr
Abszolút megértem, hogy valakinek nem jön be, mert van egy stílusa Gergőnek. Éppen ezért én sem ajánlom minden ismerősömnek, de tudom, hogy ki az, aki vevő lehet erre. Ettől függetlenül, az ellenkezője ugyan így igaz. El kell fogadni, hogy valakinek bejön. Lásd: pár nappal ez előtti Monty Python beszólás...akinek nem jön be, annak nincs humorérzéke...

Milyen rókás sláger...?

-
TazLeacher
nagyúr
Ki beszélt itt darálós/kaszabolós horroról? Ne keverd a szezont a fa***mal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már bocsánat, de ehhez nem kell érettség, hogy 112. alkalommal is ugyan attól megijedjek. Az első 10 percben még ijesztő, aztán szokványos, később vicces, majd dög unalmas lesz. Ez a film olyan messze áll a lélektani horrortól, hogy csak na...nézz meg egy Oment. Na. Az az, amiről itt próbáltál beszélni, ez meg egy rakás sz@r kameratrükk.
Az, amit meg leírtál az nagyon költői volt, csak sajnos semmi köze ehhez filmhez. Kiszámítható, unalmas, se története, se semmije. Semmitől nem lehet benne félni, sem megijedni. Maximum attól, hogy a kiszámítható kliséhalmazukat 6. alkalommal is lenyomják a torkunkon. Ennyi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Annak a sorozatnak beteg HANGULATA van. Amit lehet szeretni, vagy nem szeretni (még én sem tudom, hogy állok vele...egyelőre 2 évadon vagyok túl), az viszont vitathatatlan, hogy nagyon komoly hangulata van. Ez elég sok filmnek nem jön össze a témában, ahogy a PA-nek sem. Abban se karakterek nincsenek, se történet. Frankón nem szól semmiről a film. Kb. olyan, mintha egy "darálós" horrorban annyi történne, hogy valaki bemegy egy házba, mellbe szúr valakit egy késsel, és ez megy minden éjszaka, majd amikor a 10. embert is mellbe szúrta, akkor vége a filmnek...az ijesztegetés magában kevés, és ha nincs mögötte semmi, akkor egyenesen már nevetséges lesz. Az elsőnél még működhetett, mert ott legalább a remény meg volt, hogy történik valami...a következő részektől, meg pontosan tudod, hogy nem történik semmi. Becsapja az ajtót a huzat, a csávó lefingja a takarót, valamelyik családtag portalanítja a plafont vagy az előszoba folyosóját...ezt ellövik minden részben, de nem történik semmi. Céltalan filmes trükkök egymás után. Ennél már egy "Így készült..." film is érdekesebb.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
Azt hiszem a 3. részt még láttam...de szerintem rohadt gyenge. A Conjuring pedig tényleg jobb (bár rohadt messze van a nagyon jó filmtől, de az utóbbi időben nem is volt tényleg jó a témában...aki ilyen beteg filmet akar, az nézzen sorozatot, American Horror Story, oszt' csókolom). Legalább volt valami kerettörténet, meg normális szereplők, és a "nem mai kor" is adott egy hangulatot. A PA meg kb. arról szól, hogy lecsúszik egy pár takaró, meg becsapódik egy pár ajtó, aztán vége a filmnek.
-
TazLeacher
nagyúr
Pedig az eddig készült legjobb Pókember film. Mármint a leginkább hű a képregényhez szinte minden szempontból. Mind a karakter, a mozgás, a jelleme és bizonyos történések. Igazából az előző trilógiát úgy nagyjából el kéne felejteni...annak semmi köze nem volt a Pókemberhez. Az újban talán mindössze annyi hiba volt, hogy az eredeti PP egy kicsit "tudósabb"...de ennyi. A gyerek nekem se volt szimpi, viszont nagyon jól hozta a karaktert.
-
TazLeacher
nagyúr
Szóltam kölcsönzőnek, hogy jelöljék meg, hogy, ha következőnek megyek kölcsönözni, akkor ezt is kiveszem.

Ha már itt vagyok...
Tegnap megnéztem két vígjátékot:
We are the Millers (Családi üzelmek) - 8,5/10
Nagyon jó volt. Nagyok voltak az elvárásaim, mert sokan mondták, hogy ennyire, meg annyira jó, és tényleg jó volt, az egész. Ültek a poénok, jól szórakoztam, bejövős volt.This is the end (Itt a vége) - 4/10
Úgy ülten neki, hogy semmit nem tudtam a filmről, még a szereplőket se néztem meg. A csalódásért csak magamat hibáztathatom. Szerintem ez egy abszurd sz@r volt, ami elég közel állt hozzá, hogy a felénél kikapcsoljam, ettől egyedül a néha-néha felbukkanó tényleg jó poénok mentették meg, a többi lényegében egy nagy 0 volt. A gond az, hogy nekem ez a fajta humor nem fekszik, ahogy a főszereplők legtöbb vígjátéka sem, úgyhogy nem biztos, hogy én voltam a célközönség. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nem hiszem, hogy meg kéne magyaráznom a véleményemet. Attól, hogy megpróbálsz savazni e miatt, én nem fogom megváltoztatni. A film gyenge volt, Rock hiteltelen, és nem tartom jó színésznek sem, és az akkori jóslatommal ellentétben itt sem volt jó. Sajnálatos módom számomra még ehhez sem volt elég hiteles. Azon kívül, hogy nagy darab, nem igazából nyújt semmit, és igen, nekem hiteltelen volt a bohóckodása. Az, amit az előző hsz-ben írtam, az nem a Rock témához, hanem az egész filmhez tartozik.
Mond még el egyszer-kétszer, hogy mit kéne gondolnom, és miért nem jó, hogy én nem azt gondolom, amit te, és akkor majd biztos lesz valaki, aki majd megváltoztatja a véleményét itt a toicban. De az nem én leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Byski Áramláskijelző.
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)