Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodnar123

őstag

válasz Madn!ght #7903 üzenetére

Amúgy szerintem van a játékosoknak morálja, amit az előző meccsek is befolyásolnak. Ilyen ugye van a PESben. Ezért, aki győzelmi szériába van, az nagyobb eséllyel ott is marad. Ugye PESben fontos a morál, csak ott látod. Itt meg nem. Fene se tudja, de azért jó látni, hogy profi szinten is egy random fos az egész. Bizonyos dolgok ellen nem igen lehet mit csinálni. Ha broken mechanikot tolsz egy meccsen 20szor,akkor kétszer átenged a játék. Emellé kell jól védekezni. Így lehet elitbe jutni. A gond, hogy egy szint felett tényleg random az egész. Kedvencem ez az új középkezdés glitch. Idegesítő, mert simán kivédhető, ha feltételezed a másikról, hogy ezt fogja csinálni. Magyarul mindig le kell váltani a hátvédre és a saját kapud irányába futni a kezdésnél. Nem reagálni kell valamire, hanem olyan dolgra készülni, ami vagy megtörténik, vagy nem. De ezzel sem lenne gond, de máskor meg indul a csatárod, adod a löbbölt indítást, de abban a pillanatban leáll. Miért? Egyszer igen, egyszer nem. Nem indokolt. Nincs szabály. Csak a glitch. Gabo egy meccsen két olyan indítást adott, hogy a csatár ellenkező irányba, kapásból adott tökéletes indítást. Ezt elvileg anno nerfelték. Egy meccsen KÉTSZER. nekem se kapásból, se tökéletes nincs. Nem tudom min múlik. :) de lehet tolni a stepovereket boostnak, aztán majd lesz valami.

Új hozzászólás Aktív témák