- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Lehet az 5g túl minőségi lesz
Az én netemhez képest, a mobilnet kb plusz 40 ms késést jelent. Emellett ez sem stabil. A játékos kiválasztásánál ugrál is össze-vissza a ping. Játékon belül mindig 25-35 mutat. Oltári kamu az egész. Persze a játéknak vannak érdemei. Lehet, hogy egy ilyen gyors játéknál, csak ezzel tudják elfedni a kapcsolati különbségeket. Régen minden második meccs akadozott. Viszont azt mondani, hogy ez így ilyen formán egy e-sport játék elég vak kijelentés. Általában a problémám az, hogy ha labdát szerzek, az ellenfélnek a védelme és kp-ja egy pillanat alatt visszarendeződik. Sosem tudok kontrázni, de az ellenfél igen. Most mintha ez sem lenne, sőt fordítva van. Persze még tesztelni kell hosszabb távon. Kb a játék így jobban hasonlít azokra a menő youtuberek játékmenetére, csak én nem cselezek, hanem csak ráfordulok a kapura. Persze lehet, hogy pont véletlen amióta ezt kipróbáltam azóta kezdett tolni a gép. Bár valaki szerint ilyen sincs. Mindenesetre nem zörög a haraszt. A végeredmény valószínűleg ugyanaz lesz. Bár az ugyanolyan gáz. A góljaim meg amiket lőttem. Röhej kategória. Pont az ilyenek miatt cseszem fel magam, ha én kapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest