Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, nyilván alapból is kiemelkedő. Viszont, ha mondjuk leülne itt, az én xboxommal játszani, tuti nem lenne ilyen eredményes
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő
Más: lesznek toty sbc-k is? Csakhogy érdemes - e magas ratinggel jatekosokat tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő