Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, nyilván alapból is kiemelkedő. Viszont, ha mondjuk leülne itt, az én xboxommal játszani, tuti nem lenne ilyen eredményes
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő
Más: lesznek toty sbc-k is? Csakhogy érdemes - e magas ratinggel jatekosokat tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- iPhone 15 zöld 128 GB független tehermentes eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő