- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szjoci27
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem jó játékos, nyilván alapból is kiemelkedő. Viszont, ha mondjuk leülne itt, az én xboxommal játszani, tuti nem lenne ilyen eredményes
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő
Más: lesznek toty sbc-k is? Csakhogy érdemes - e magas ratinggel jatekosokat tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Router gondok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- XPEnology
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
- Lenovo ThinkPad L450 használt notebook olcsón
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Eladó AMD Ryzen 5 5600(3áv gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
attól még fényévekkel jobb, mint én vagy egx átlagos játékos. Csak érdekes, hogy engem most hétvégén is kidobott a játék, az egyiknél úgy, hogy még az ellenfél csapatát sem töltötte be. Így lett kapasbol 2 vereségem. Pedig semmi gond az internettel. Gondolom ez nem csak nálam fordul elő