Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Mondhatnám, hogy hozzászoktam a hülyeségekhez de kezd idegesíteni, hogy állandóan velem történnek meg az ilyen faszságok: [link] . Nem értem mire kapott tizit a gyerek mikor én voltam közelebb a labdához. De azon kivül se értem hozzá a játékosához főleg mert Tavernier akkora luftot rúgott, hogy levegő sem maradt a stadionban.
7 meccsen 4 darab fejes gólt kaptam amiből 3 szöglet volt. Hiába húzom ki a kapust meg tudom kire fogja ívelni. A védőm aki fogja a gyereket az egyszerűen baszik felugrani.
A másik oldalon meg ottvan nálam CR akire beívelem a szögletet és a nem normális nem kapura fejeli hanem csak beleteszi a fejét azt a labda mindenfelé megy a kapun kivül. Megváltozott a fejelés? Nem csak a lövést meg az irányt kell nyomni?
Annak egyébként külön "örülök" ,hogy a k*b***tt EA minden létező cselt lebutít de azzal semmit nem kezdenek, hogy a szerencsétlenek úgy védekeznek, hogy alám rúgnak hátulról. Leszarom ha több piros lesz de legalább lesz értelme normálisan védekezni. Ráadásul oké, hogy sárgát ad, de mikor másodjára is megcsinálja akkor 10/10 csak figyelmeztet a bíró nem küldi le 2. sárgával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest