Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

Mondhatnám, hogy hozzászoktam a hülyeségekhez de kezd idegesíteni, hogy állandóan velem történnek meg az ilyen faszságok: [link] . Nem értem mire kapott tizit a gyerek mikor én voltam közelebb a labdához. De azon kivül se értem hozzá a játékosához főleg mert Tavernier akkora luftot rúgott, hogy levegő sem maradt a stadionban.

7 meccsen 4 darab fejes gólt kaptam amiből 3 szöglet volt. Hiába húzom ki a kapust meg tudom kire fogja ívelni. A védőm aki fogja a gyereket az egyszerűen baszik felugrani.
    A másik oldalon meg ottvan nálam CR akire beívelem a szögletet és a nem normális nem kapura fejeli hanem csak beleteszi a fejét azt a labda mindenfelé megy a kapun kivül. Megváltozott a fejelés? Nem csak a lövést meg az irányt kell nyomni? :D :U :U

Annak egyébként külön "örülök" ,hogy a k*b***tt EA minden létező cselt lebutít de azzal semmit nem kezdenek, hogy a szerencsétlenek úgy védekeznek, hogy alám rúgnak hátulról. Leszarom ha több piros lesz de legalább lesz értelme normálisan védekezni. Ráadásul oké, hogy sárgát ad, de mikor másodjára is megcsinálja akkor 10/10 csak figyelmeztet a bíró nem küldi le 2. sárgával.

Új hozzászólás Aktív témák