Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Ez igaz de a TOTGS meg 90 szóval ha minden nő egyet akkor annak is kellene nem? A totgs olyan mintha egy if lap lenne végeredményben. Bár ez majd kiderül akkor
Nekem igazából tök mindegy fejlődik-e a potmIszonyat sajnálom, hogy nem volt időm játszani most meg kezdi magát megadni a digi mert nagyon megy a játék. Múlthéten 14-5-ben zártam most perpill. 9-0-ban vagyok de az utolsó meccsemen(baby Puskás+mid R9) már hatalmas laggok voltak a 70. perctől. Valószínűleg késő este vagy hajnalban betolom a csapatot egy gold2-be aztán annyi
Néztem Inception videóját ahol a kis srácot elemezte és mondta, hogy ha lövés előtt ball rollt csinálunk akkor sokkal erősebb meg pontosabb lesz a lövés.
Nekem ugyanez la croquetta után tűnt fel, hogy a játékosok nem tudnak hibázni ha előtte megcsinálom a cselt. [link]
Egyszerűen hihetetlen mennyi gólt lövök az utóbbi 2 hétben így. Kicsit egyébként már néha szégyellem is magam emiatt mert van olyan meccsen ahol 4/4 gólom ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Sorozatok
- Formula-1
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem igazából tök mindegy fejlődik-e a potm