Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Nekem ma lett elegem ebből a 21 ből..
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének...