- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Nekem ma lett elegem ebből a 21 ből..
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB , RTX A2000 4GB, HP Garancia. Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Azt se tudom minek erősítgetem a csapatot.. első 20 wl mecs még reális volt ha kikaptam is. Utólsó 10 mecsnél mint ha pályán se lettem volna kb. Így minek itt csapatott építgetni? Mert bármilyen erős volt az ellenfél azt nem éreztem az első 20 mecsen, hogy pályán se vagyok. Múlthéten sokszorta gyengébb keretrel g3 meg volt. Most sokkal jobb a csapat, de minek? 11 mecsből 2 win kellett volna g3 hoz. 10-20. Percben már legtöbb mecsen 2-3:0. Úgy hogy mint ha a sztárok a csapatban sem lennének...