Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Antigravity - ennyi volt?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Vezettem 4-1-re, majd egy váratlan pillanatban disconnect, mert magától lerakta a játékot tálcára (írta is az alt+tabozást).
Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Androidos tablet topic
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Facebook és Messenger
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Revolut
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem először fordult már elő, és rohadt bosszantó. Azt hittem, hogy valamilyen más programmal (torrent, vírusírtó, cccleaner) összeakadt, ezért mostanában mindig úgy játszottam, hogy előtte mindent kilövök, de ezek szerint mégse ez a probléma forrása. Mit lehet ezzel tenni? Húzzam ki az egeret?