Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kinek mi tetszik ugye..
Nekem a cselezés tetszik mert borzasztó nehéz összefűzni a cseleket úgy, hogy sikeresek legyenek. Ehhez meg ugye vagy tehetség kell vagy rengeteg gyakorlás.Attól függetlenül értem az álláspontod. Csak mondjuk neki meg nem kellett volna úgy viselkednie mint egy kisgyereknek szerintem 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a cselezés tetszik mert borzasztó nehéz összefűzni a cseleket úgy, hogy sikeresek legyenek. Ehhez meg ugye vagy tehetség kell vagy rengeteg gyakorlás.Attól függetlenül értem az álláspontod. Csak mondjuk neki meg nem kellett volna úgy viselkednie mint egy kisgyereknek szerintem