- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Nem vagyok a kontrazas hive, de az is gusztustalan mikor tartogatjak a labdat, huzogatjak hatrafele es mikor rajta vagy nem veszi el, vagy ha elpiszkalod akkor is nala marad vagy visszapattan. En szeretek kipasszolgatva jatszani pl. De kontra is szokott lenni, amikor megunom ezt a hatrafele huzogatast. Es persze akkor nem is beszelek a letamadasrol, mert 80% azzal szerencsetlenkedik, ilyen pressure olyan pressure, erre meg a 4 passzbol a 16snal van a labda taktika jo, mert elhagyjak a postjaikat a vedok. En pl noob vagyok div 3 alja, de az hogy tegnap 6ot vesztettem zsinorba, ma meg 8at nyertem egyet vesztettem, megint nonszensz. Szal arra celzok, tegnap semmi sem ment be, mindent elpasszoltak, elhagytak a postot,minden visszapattant stb. Ma meg normalisan lehetett jatszani. Es semmit nem valtoztattam. Ezzel van itt a fo problema, aztan azzal, hogy a fogyatekosok csak igy ervenyesulnek, hogy szaladnak es visszapattan es gol.
Új hozzászólás Aktív témák
- xBox One x 1Tb lemezes
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest