Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Nem vagyok a kontrazas hive, de az is gusztustalan mikor tartogatjak a labdat, huzogatjak hatrafele es mikor rajta vagy nem veszi el, vagy ha elpiszkalod akkor is nala marad vagy visszapattan. En szeretek kipasszolgatva jatszani pl. De kontra is szokott lenni, amikor megunom ezt a hatrafele huzogatast. Es persze akkor nem is beszelek a letamadasrol, mert 80% azzal szerencsetlenkedik, ilyen pressure olyan pressure, erre meg a 4 passzbol a 16snal van a labda taktika jo, mert elhagyjak a postjaikat a vedok. En pl noob vagyok div 3 alja, de az hogy tegnap 6ot vesztettem zsinorba, ma meg 8at nyertem egyet vesztettem, megint nonszensz. Szal arra celzok, tegnap semmi sem ment be, mindent elpasszoltak, elhagytak a postot,minden visszapattant stb. Ma meg normalisan lehetett jatszani. Es semmit nem valtoztattam. Ezzel van itt a fo problema, aztan azzal, hogy a fogyatekosok csak igy ervenyesulnek, hogy szaladnak es visszapattan es gol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest