Hirdetés
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
Nem vagyok a kontrazas hive, de az is gusztustalan mikor tartogatjak a labdat, huzogatjak hatrafele es mikor rajta vagy nem veszi el, vagy ha elpiszkalod akkor is nala marad vagy visszapattan. En szeretek kipasszolgatva jatszani pl. De kontra is szokott lenni, amikor megunom ezt a hatrafele huzogatast. Es persze akkor nem is beszelek a letamadasrol, mert 80% azzal szerencsetlenkedik, ilyen pressure olyan pressure, erre meg a 4 passzbol a 16snal van a labda taktika jo, mert elhagyjak a postjaikat a vedok. En pl noob vagyok div 3 alja, de az hogy tegnap 6ot vesztettem zsinorba, ma meg 8at nyertem egyet vesztettem, megint nonszensz. Szal arra celzok, tegnap semmi sem ment be, mindent elpasszoltak, elhagytak a postot,minden visszapattant stb. Ma meg normalisan lehetett jatszani. Es semmit nem valtoztattam. Ezzel van itt a fo problema, aztan azzal, hogy a fogyatekosok csak igy ervenyesulnek, hogy szaladnak es visszapattan es gol.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest