Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

Sziasztok, tudom sokaknak fejfájást okoz amikor drop backet vagy high pressure védelmet kell feltörni, itt egy rövid kis youtube klipp hogy én hogy szoktam: [link]
    Igazából vagy egy nagyon jól cselező (agilis) vagy egy nagyon izmos ember kell aki jól fedezi a labdát (mint Zapata).
    Amikor megkapja a játékos a labdát R3-mal el kell kezdeni dekázni és a kapu felé megindulni, lehet ezt bonyolítani mondjuk úgy hogy elindulsz jobbra dekázva majd balra irányt váltasz vagy visszahúzni és úgy lőni.
    Ahogy észre vettem nagyon kevesen használják ezt a taktikát és nagyon beparáznak az ellenfelek ha hirtelen lövőhelyzetbe kerülsz (faltolnak, kihívják a kapust, elváltanak).
    A legjobb az egészben hogy volley ként kezeli a játék a lövést és az idén eléggé OP (a low cross+lövés kombóból kiindulva). Ergo nem kell az 5 is bevinni a labdát 12-13-14-ről is simán befejezi a csatár.
    Nem szoktam sűrűn használni ezt a taktikát, de amikor valaki caak az auto blockra és a kiugratásokra játszik vagy csak izomból tolja a High pressuret akkor sajnos muszáj ezt alkalmazni.
    Ne várjon seni ettől 100%os megoldást de egy-egy szorultabb pillanatba nagyon meglehet vele lepni az ellenfelet.

Új hozzászólás Aktív témák