Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy
    addikt

csak úgy emlékszem tots időszak előtt egyetlen játákost nem tudtam csinálni mert nem volt se pénz se magas ratinges lap. Ha mondjuk decemberre beraknak 30 napra egy prime Ronaldot, akkor azt nagy valószínűséggel egy gold 2-3 div 6 játékos nem fogja tudni megcsinálni. De ne legyen igazam.

Ne ilyen játékosokat képzelj el :D 19-ben ősszel ilyesmi lapok voltak, hogy icon sbc-ből 4 játékos közül választhattál: Baby Ferdinand,Mid Lampard,Prime Giggs,Mid Larsson. Biztos, hogy nem ezek a lapok ebben a formában voltak de hasonló :D Baby Ferdinand ilyen 600-800k körül jött ki sbc-ből.

(#271) toxicjew
    Az igaz egyébként, hogy panaszra nekem sem volt semmi okom. Nakatát kiraktam mert kb 250k-ból kijött aztán őt beleraktam moments Blancba. De később kiraktam Moments Seedorfot,moments Bergkampot,Prime Vieirát,R9-t :D :D Szóval tényleg rendesen elvoltunk látva ikonokkal. Arra viszont kiváncsi leszek, hogy az idei részben kellesz-e ikon az sbc-be. Mert ha igen akkor azt swappal nagyon könnyen kilehet küszöbölni és akkor azért jóval olcsóbb lesz 1-1 ikon.

Új hozzászólás Aktív témák