- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ne ilyen játékosokat képzelj el
19-ben ősszel ilyesmi lapok voltak, hogy icon sbc-ből 4 játékos közül választhattál: Baby Ferdinand,Mid Lampard,Prime Giggs,Mid Larsson. Biztos, hogy nem ezek a lapok ebben a formában voltak de hasonló
Baby Ferdinand ilyen 600-800k körül jött ki sbc-ből.(#271) toxicjew
Az igaz egyébként, hogy panaszra nekem sem volt semmi okom. Nakatát kiraktam mert kb 250k-ból kijött aztán őt beleraktam moments Blancba. De később kiraktam Moments Seedorfot,moments Bergkampot,Prime Vieirát,R9-t
Szóval tényleg rendesen elvoltunk látva ikonokkal. Arra viszont kiváncsi leszek, hogy az idei részben kellesz-e ikon az sbc-be. Mert ha igen akkor azt swappal nagyon könnyen kilehet küszöbölni és akkor azért jóval olcsóbb lesz 1-1 ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
19-ben ősszel ilyesmi lapok voltak, hogy icon sbc-ből 4 játékos közül választhattál: Baby Ferdinand,Mid Lampard,Prime Giggs,Mid Larsson. Biztos, hogy nem ezek a lapok ebben a formában voltak de hasonló